reklama
Marynia88
Moderator
Ja bym to skonsultowała z innym lekarzem. Diagnoza "nic takiego" mnie nie satysfakcjonuje. Niestety nie jestem w stanie powiedzieć Ci co to jest za wysypka a doktor Google może Cię tylko niepotrzebnie zestresować.
A oprócz wysypki coś jeszcze się pojawiło? Marudzenie, trudności z jedzeniem, temperatura??
Zaglądałaś do gardła czy tam coś się nie dzieje?
I popieram @Marynia88 - też by mnie nie satysfakcjonowała taka odpowiedź lekarza...
PS. nie zmieniłaś proszku do prania?
I popieram @Marynia88 - też by mnie nie satysfakcjonowała taka odpowiedź lekarza...
Właśnie nie, cały czas to samo, nawet próbowałam zmienić płyn i brak efektu. Pije mm hipp bio, brak bólów brzucha, kupy ładne, nie ma problemów żołądkowych, wiec nie wiem czy to może być alergia na bmk wyłącznie z sama wysypką w tych miejscach.A oprócz wysypki coś jeszcze się pojawiło? Marudzenie, trudności z jedzeniem, temperatura??
Przeszłam mu na pepti 3 dni temu@Pola2212 Myślę, że to nie jest wina mleka.
A jak długo tak ma? A może zwróć uwagę czy nie robi mu się tak bardziej na boku, na którym akurat śpi - to by wówczas mogło wskazywać na jakieś uczulenie. A na rękach i nogach nic nie ma? Za uszami?
Załączniki
Podziel się: