reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Mam chwilę;-) hmm jak się czuje ... myśle,że bol po cesarce całkiem dobrze znosze i ogólnie jest ok,tylko psychicznie jestem zmęxzona.Z malutką nawet nie wiem jak jest,nikt nic nie mowi,czekam na meza i zasuwam do malej

No to dobrze, że w miarę ok się czujesz :tak: zaraz będziesz miała Lilkę przy sobie.. Trzymam mocno &&&&&& aby z małą było wszystko ok!
Miq będzie dobrze bo musi!!

Jak tam moje ciężaróweczki? Ja wczoraj byłam u dobrej koleżanki która ma termin na 8 listopada i ma taki słodki brzuszek.. pozazdrościłam :-( ojj brakuje brzuchulka! Tak więc delektujcie się :-)

reklama
Wieczorem ja mąż był u niej to miała wszystko odłączone,nie wiem jak przez noc,ale czuje,że wszystko dobrze

Kochanie będzie dobrze... Lilianka to silna kobietka ;-) Wracaj szybko do zdrowia... ;-) Fajnie, ze masz to za sobą :-) Musisz mi napisać, czy cc było dla Ciebie traumatyczne???? ale to w wolnej chwili...

dzień dobry :) moje dziecko gada do samej siebie i bajkę ogąda :-D

miq kochana moja dzielna gratulacje :) buzi dla Lilianki. Będzie kochana dobrze :-)

natuś dzięki :) i tak głucha rano zobaczyłam ;)

sun korzystaj póki możesz i śpij hihi ja wczoraj się śmiałam do małża że chciałabym jedną noc od wieczora do rana spać ciągiem

fasolka uśmiech na gębie od rana jak się ciebie czyta

Fifka ja ci dam przebierać :-p

eve jak się czujecie robaczki?

Miq teraz musi być dobrze! Napisz koniecznie co tam u małej Lilianki! :* cieszę się ze tak szybko dochodzisz do siebie po CC bo jak widziałam dziewczyny na sali to aż im współczułam... (chociaż i po SN lekko nie było)
Miałyście ogromne szczęście że byłyście akurat w szpitalu a nie w domu... lekarze mieli więc możliwość reakcji. Ten Pan na górze musi bardzo czuwać nad twoim małym słoneczkiem

Natkusia oj tak... szkoda tylko ze człowiek tęskni za brzuszkiem dopiero po porodzie a w ciąży go przeklina:-p Ja też strasznie tęsknie... po porodzie miałam kilka razy taką sytuację że kładlam ręke na brzuchów i czekałam na ruchy przez to przyzwyczajenie :-D

Sun będzie dobrze kochana :* Do porodu masz jeszcze dużo czasu więc zdążysz oswoić się z tą myślą :-) A jak brzuszek? Zaokrągla się czy na razie nie? :*

Necia o co chodzi z tym przebraniem? :-D normalnie chyba się jeszcze nie obudziłam :-p

U mnie coraz bliżej owulacji! Jeju jak fajnie by było jakby się w tym cyklu udało! (ewentualnie w następnym) Miałabym termin na wakacje i akurat urodziłabym po sesji ale przed rozpoczęciem kolejnego.... heh zobaczymy...

Ostatnia edycja:
Fifka brzuszek rośnie... jest już taka malutka kuleczka... ;-) no i ciągnie mnie w pachwinach tak więc coś się dzieję.. ;-)

Fifka za ten cykl &&&&&&&&&&&&&&&&& :-)

Ostatnia edycja:
fifka hihi ja nie zgadzam się aby Konradek jakieś przebieranie uwskuteczniał toż to on Małgosi przeznaczony :-D a za następny cykl to wiesz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

sun daj znać jak cię pocztmen nawiedzi :-)

miq daj znać jak tam u Lilianki potem :) piękna ta twoja kruszynka

aaaaaaaaaaaaaaaaa ale będzie dzień :cool2: moja żona przyjedzie i na noc zostaje :tak::tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Necia hahaha aaaa o takie przebieranie chodzi :-p Nie nie! Konradek jest wierny ślicznej Małgosi :*
Ależ wam fajnie!! Ja czekam aż moje przyjaciółka wróci z Niemiec bo prawie pół roku jej nie widziałam i też planujemy urządzić sobie takie "Pidżama party" :-p Już się nie mogę doczekać!! Ucałuj Dziurkę ode mnie!! :-)

Sun
to w takim razie czekamy na zdjęcia no i ja proszę o garstkę fluidków na ten cykl!!! :-D

I dziękuje kochane za kciuki :*

reklama
Do góry