reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Aż mnie zmroziło.... MIQ SERDECZNE GRATULACJĘ!!! Aż normalnie łzy pociekły mi po policzkach bo moja znajoma w ten sposób straciła synka... to był 41 tydzień i do dziś nie wiadomo co się stało.... BARDZO SIĘ CIESZĘ ŻE TWOJA LILIANKA JEST ZDROWA I JEST PO TEJ STRONIE!!! Buziaki dla małej pięknoty!!! :-D :************

Natkusia ależ zdolny ten twój maluszek!!! :********** Buziaki dla małego dzielnego Michasia!! Swoją drogą jaki on maleńki!! Ja już zapomniałam jak malutkie rączki mogą mieć dzieci!! :*

Sun
Gratuluję pierwszych objawów!! :* I nie słuchaj że będzie gorzej :* Nic nie wiadomo! Ja ci życzę spokojnej i bezproblemowej ciąży :*

Fasolka
umarłam jak przeczytałam o tym sznurku XDDD Uwielbiam cię!

reklama
Miq ty nie forum tylko do spania, żebyś jutro jak tylko minie 12h dała rade z łózka wstać i chociaż postać chwile. Od razu mówię nie nastawiaj się na cud bo wstawanie to jest ZAJE*BISTY koszmar ;-), ale ważne jest żeby to zrobić jak najszybciej

Idę się ograniczyć nieco slookam sobie jakiś serialik. Narazie pa, będę być może zaś

Ostatnia edycja:
I dobrze, baby górą. Fifka wiem, ze masz małego faceta, ale Kochana w tym momencie nie to się liczy ;-). Szał macicy na ulicy. Baby solidaryzujmy się - gadam jak feministka.
Jednak serialu nie obejrzę bo mi się dni porypały i jeszcze premiery w tv nie było i mi tutaj 4,90 zyla zaśpiewali dziiiiaaaaddddyyy :-D:-D:-D.

no fifka wszystkie dziewczynki ponizej 4kg ;-) no wszystkie modelkami chca byc ;-)

mam pytanko dla mam ktore mialy cc i znieczulenie w kregoslup czy was tez nadal boli kregoslup? bo mialam wczoraj mozliwosc rozmowy i masarzu i doszlismy ze to nie miesiem mnie boli tylko segment caly gdzie mi sie dwa razy wbijali igla i niewiem co teraz..czy to zawsze bedzie bolec czy przejdzie czy mam sie do kogos skierowac ?

Ostatnia edycja:
Atan chłopca też nie ma żadnego ponad 4 kg... największy był Igotek Iwaska :-D ponad 3900g :-)

Fasolka czy ja już ci mówiłam ze cię uwielbiam :rofl2:

Ale to dobrze ze jest więcej babek! nasi synkowie będą mieli w czym przebierać :-p

Fasolka oszalałam z Twoimi tekstami :-D

Fifcia Młody ucałowany od ciotki ;-) Ty tam swojego przystojniaka też ucałuj! Michu tak rośnie że ja jestem w szoku więc Ty nie mów o małych rączkach :-p

Oooo tak Fifka będą przebierać wśród panien :-D

Ahh idę spać bo czuje się jakoś nieteges po opowieści Miq :-( zawsze takie rzeczy przeżywam..

Dobranoc dziewuszki :*

Atanek jak jest taka pogoda jak u mnie dzisiaj - czytaj deszcz pada - o przepraszam nieeee przypomniały mi się moje majty co się prawie do kolan od wody wyciągneły i stanik z przed godziny - deszcz napiealalalaal to nie powiem, że mnie to boli w sensie mi dokucza, ale jestem w stanie sobie to miejsce ręką odszukać.
2 razy Ci się wkłuwali? mi 4 tak zajebi*ście z nimi współpracowałam :-D:-D:-D

Żoneczko dobranoc :* ja też jeszcze z szoku nie wyszłam...
Dla mnie Michaś ma malutkie w porównaniu do Konrada! Ciesz sie nim ile możesz bo dzieci tak szybko rosną... Ucałuję go jutro jak wstanie :-p

Atan ja nie miałam CC ale miałam to znieczulenie (ZZO) podczas SN i ja nawet dzień po porodzie nic nie czułam w kręgosłupie...

reklama
Do góry