reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

natkusia cudnie <cmokasdlaPanicza:*>
atanek ja mojej liczę przyrosty wagi odkąd wyszła ze szpitala czyli od 18 kwietnia, bo o tym co przybrała w szpitalu to lepiej nie mówić - przez 7 tygodni wzrosła z 1400 na 2170. No ale tak czy siak przyrasta wolno :-)
Kwiatuszku
, a może jak już nadzieja padnie, to wtedy cud się zdarzy, bo cuda się zdarzają :-) :* &&&&&&&&&&&&&&&&&&
sun no to masz pierwsze objawy teraz będzie tylko gorzej :-D:-D:-D aaaa sorki będzie jeden moment cudowny pierwsze ruchy, a później to już tylko super gorzej hyhyhy otom ja pocieszycielaka ewelinka ;-)

reklama
Fasolka Ty to umiesz człowieka (Sun) pocieszyć hehe :-p

Necia no to gratulację dla Gosi :*

Kwiatuszek to jest niesprawiedliwe jak kobiety muszą walczyć o dziecko ale niestety takie są realia.. Nigdy nie mów nigdy, pojawi się Twój mały Cud wcześniej czy później :* Pan Bóg musi dłużej wybrać dla Ciebie odpowiednie dzieciątko, to jedyne i wyjątkowe :tak: więc Myszko moja.. głowa do góry! Choć i tak Ty jesteś już dzielna i jestem dumna z Ciebie! Trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!

A mój Dziabąd wykąpany, nakarmiony.. i Śpi :-)

natuś zapomniałam gratulacje dla Michasia pięknie się do siadania garnie :)

Fasolka no ty jak co powiesz to powiesz :-p

idę dziecko prać potem siebie bo sił mi brak do tego małż chory zoraza jedna

wow fasolko ty to nie rozchoruj mi sie w deszczu chcesz cwiczyc,, u nas leje jak z cebra /..

niunia zasnela ;-)

necia super malgosia zjadla maly sloiczek a moja od 3 dni w koncu duzy sloiczek caly zjada;-) ale mamy maja radosc z tego ;-)

kwiatuszku odwiedz mnie to fasolka przybedzie jak sie pobawisz z Amelka ;-) da ci swoja sile i pozytywne fluidy tylko przy niej nie klaszcz bo strasznie sie klaskania boi ;-)

Ha a moja zjada 1,5 słoiczka gęstej babciowej zupy, a jak bym jej dwa podała to pewnie też by wsunęła i na tym cud jedzenia w ilościach max u mojego dziecka kończy się. Ok idę się przespacerować, pewnie zmoknę do suchej nitki to i się wykąpie za jednym zamachem ;-)
Może będę zaś ;-)

Miq GRATULUJE!!! PIĘKNA CÓRCIA!! :*:* Boże.. przeżyłaś ale jest już dobrze! Zdrówka dla Lilianki i modle się żeby na pewno wszystko dobrze było a na pewno tak będzie.. :tak:

Boooożesz ale ryczę :-D

Miq!!! O mój Boże!!! jaka historia!!! bardzo Ci współczuję tego co przeszłaś... nie wyobrażam sobie być w takiej sytuacji, zwariowałabym...ale Ty byłaś dzielna!! dałaś radę!!! i przyszła na świat piękna Lilianka :D jest cudowna :):-) Mały piękny Skarbek :) GRATULUJĘ CI PRZEOGROMNIE!! jutro na pewno ją zobaczysz i już w ogóle Lilianka dojdzie do siebie :) Buziaki dla Was:)
Ale jestem w szoku i strasznie się wzruszyłam...

ooo boze ale mialas przezycia.... no no ale sliczna lilianka ;-) gratuluje i zdrowka trzymam kciuki by wszystko bylo dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Gratuluje Kochana Miqsiu :*:*:*
Aj pobeczałam się strasznie.
Dobrze, ze wszystko się najlepiej skończyło. Trudno dziura w brzuchu się zagoi ważne, ze Malutka już na wolności cała i zdrowa :*

Mała jest cudna. a bez tych cholernych rurek na bank supercudna :-)

Ja wróciłam ze spaceru zmokłam jak kura, nawet sznurek w tamponie mi przelało
Z tym sznurkiem to żart, ale przelało mi wszystko :-D

Ostatnia edycja:
Do góry