reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
Ochy Achy ;-):-D

Kwiatuszek a u Ciebie kochana jak sprawy stoją? Ty to się naoglądasz dzieciaczków.. jesteś dzielna :-) a i do Ciebie na pewno zajrzy mały cud! :tak:

az lezka w oku sie kreci ze jeszcze w to wierzycie bo ja pomalu trace nadzieje ale ostatnia umiera nadzieja,
u nas starania cd o ile mozna tak to nazwac staramy sie ale na lajcie
wlasnie 9bede dzwonic jak wspomnialam wczesniej rejestrowac emka na badanie nasionek i wizyte. juz mialam teraz ale lekarz mial wyl telefon dodzwonilam sie do pani gin ktora przyjmuje w jego gabinecie i ona mi powiedziala ze on bedzie od 9 wiec musze dzwonic 9 i szybko bo emkowi sie leki koncza a wiesz na marne nie bedziemy jechac bo 100km mamy

jakby ktoras byla zainteresowana to wozki siostry i kolezanki na sprzedy ceny do negocjacji przystepne ks12f.jpgSAM_1081.jpgSAM_1077.jpgSAM_1085.jpg

Ostatnia edycja:
Kwiatuszku za Ciebie i Pyscka trzymam ogromne kciukasy... Bo te fasolki strasznie mocno się Wam należą... Zbyt długo się już staracie... i mam nadzieję, że niedługo wkońcu się uda :-)

no juz 2lata ponad 25cykl albo 26zaczelam juz nie licze
ja tutaj juz doczekalam ze kolezanka z innego watku juz dzis tescik ujrzala drugi a ja nawet pierwszego
ale za to jakie plusy jak juz sie uda to tyle sie doswiadcze,naucze przy Was mamuski

Co ja bym bez Was laski zrobila kto mnie lepiej zrozumie:) dzieki

Ostatnia edycja:
reklama
hej laseczki

kwiatuszku kochana ja wierzę mocno że i ty się doczekasz małego robaczka w brzuszku :*

natuś dziękuję :-) cudak mały z niej jest po tatusiu ;)

sun nooo to pierwsze objawy już masz:-)

ja cały dzień siadam do was i siąść nie mogę bo Gosia nadal większość dnia na nie :eek: małż właśnie z pracy wrócił od rana więc chwila oddechu. pochwalę się Gosia dziś wszamała cały słoiczek obiadku po raz pierszy. jagnięcina wybitnie jej smakowała

Do góry