reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Cześć dziewczynki
biggrin.gif

Dzisiaj pierwszy raz poczułam, że coś się dzieję w brzuszku
biggrin.gif
tzn. mam ciągnięcie pachwin... to chyba oznaka poszerzania się macicy, prawda????

reklama
No to Atan dla mnie to pierwsze namacalne odczucie w ciąży :-D ... wiem, że będzie gorzej z każdym miesiącem... ale obecnie jest to dla mnie takie niesamowite, ze szok...;-)

sun jak milo sie to czyta
a ja w koncu sie dodzwonilam lekarz do 9ma urlop czy cos i mam 9dzwonic bede sie starala zeby nas wziel szybko bo emkowi sie tabl koncza a nie myslalam ze on urlop i sie przeciagnie

Kwiatuszku dla Ciebie :-)~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Siemanko :-)

Miq?

Sun to macica i nie raz da o sobie znać :-D ciesze się że w końcu czujesz że jesteś w ciąży :tak:

Atan mocno &&&&&&&&&&&&&& za Amelkę!! :*

Necia masz w domu cudO! :*

Fasolcia Fifcia dla mnie to karmienie to czarna magia na razie :zawstydzona/y::-D

Boosz ale jestem dumna z mojego Króliczka a szczęście kipi mi uszami :-D
tutaj namacalny dowód: (musiałam się pochwalić ;-))

a tu skupienia na twarzy haha:

skubany nauczył się w jeden dzień

podziwiać bo jutro skasuję :-p:-D

reklama
Do góry