zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Hej kobietki,niestety nadal w dwupaku,leżę na patologi.W koncu dostałam tylko jakąś kroplówkę,skurcze sie pojawily,nawet regularne ale za slabe na porod.Cały dzień łaziłam tam i z powrotem,nogi mi w dupę włażą,tak już chciałam urodzić,tak szybko.wszystkim w koło szło i dupa:-(
Kochana moja trzymam kciuki &&&&& za Was, żeby się to wreszcie skończyło.
Hej kobietki mam pytanie i mam nadzieję ze mi pomożecie. Mój szkrab bardzo gestykuluje rączkami i nózkai. Kręci kółeczka w chwili podekscytowania. Nie przejmowałam się tym i lekarz tez nic nie mówił na ten temat ale moja teściowa.... Wiadomo jak toś zaczyna gadac i sie martwić to zasiewa niepokój .
Będe wdzięczna za odp.
Miq trzymam kciukasy kochana!!!!!!!
Moja też tak robi, jak jest zdenerwowana to chce z bujaka wyskoczyć tak kończynami wyma****e ;-)
Ja za to nie wiem co robić. Moje Złoooo w ciągu dnia za żadne skarby nie wypije butelki, nie i koniec. Zupy wsunie 2 słoiczki, jabłka z ciastkami flipsy wszystko byle nie mm. I to nie o smak chodzi, tylko o sam fakt butelki. I teraz nie mam pomysłu co jej dawać w ciągu dnia, bo ona nie bardzo chce jeść gęste, bo zaraz wymiotuje, tylko takie papki. Poradźcie mi coś proszę bo osiwieje z tym filozofem, a przecież musi toto jeść żeby na wadze przybierać. Na kolacje już normalnie butle wciąga bez problemów, w nocy to samo. Spróbuje jej podać na kolacje zamiast mm z kaszą to taką kaszkę mleczna bobovity czy jaką tam mam
Pożyczyłam swojego lapka rodzicom, a na stacjonarnym nie lubię siedzieć i dlatego mało tu bywam.
Idę teraz prasować bo moje Złooo znów od wczoraj do głowy dostaje i prawie nie śpi w dzień.