reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
ojj Miq Ty to się naczekasz.. na szczęście już jesteś na finiszu i zaraz będzie Lilka z Tobą :tak: siłą rzeczy jak Mała weszła to i wyjść musi ;-):-D powodzenia i również czekam na jakieś wieści!

Ja już mam telefon, internet w nim i jestem szczęśliwa :-) booo.. mam kontakt cały czas ze światem :-D

A ja dzisiaj jestem mega dumna z mojego Kłapouszka.. Dzisiaj jak go chwyciłam za rączki to pięknie podniósł główkę i do siedzenia :-):cool2: a jak leżał to płacz bo on chce jeszcze :szok: i mu się to tak spodobało że nawet jak go po kąpieli chwyciłam za jedną rączkę to zaczął mi się dźwigać :-D

hejka
miq mam nadziejeze rozkreci ci sie jak mi na patologi w nocy ;-) &&&&&&&&&&&&chyba ze córeczka chce wyjsc w moje urodzinki 9.10 albo imieninki Amelki 7,10 ;-)

natka gratuluje siadania ;-)

dawo nie bylo wiec sie pochwale ;-) Niunią ;-)
Zobacz załącznik 504506

Hej noc była cieżka,brzuch mi stwardniał jak kamień i potwornie bolała mnie głowa,zresztą dalej boli.Czekam na ktg i obchód i zobaczymy co wymyślą

Miq oj ty biedna się wyczekasz..... ale widocznie Lilianka potrzebuje jeszcze tego czasu. Trzymam kciuki w takim razie żeby się dzisiaj samo rozkręciło! A jak nie to żeby kroplówka coś pomogła :*

Natkusia
gratulację dla Michasia!! :-D widzę że go jak mojego Konrada ciągnie w górę :-) Ucałuj przystojniaka :******

Atan widzę ze Amalka już całkiem ładnie siedzi! Brawo!! :*

A ja jestem szczęśliwa jak nie wiem! Konrad ostatnio nauczył się zasypiać koło 20 i śpi do 4-5 rano - je - i znowu zasypia do 7-7.30!! :-) On niby zawsze nieźle spał i zdarzają mu się tylko pojedyncze dni niespania... ale teraz jak już ciągiem tyle godzin śpie razem z nim to już w ogóle BAJKA! :laugh2:

Miq
trzymam kciuki, zeby glowa przestala bolec, zebys odpoczela, nabrala sil i energii na te akcje, ktora sie rozpocznie mam nadzieje jak najszybciej!

Natka
gratki!

Fifka
oj jak mi sie marza takie noce. Poki co Zosia glownie w dzien spi. W nocy gdzies do 3 jest ok (jedno karmienie) a potem do 9 masakra.. Podjada i podsypia ale jedno i drugie po trochu. To pewnie jeszcze potrwa, bo poki co ona dluzej niz 3h bez jedzenia ne wytrzymuje.

Pok mój miał tak samo prawie do pół roku jak karmiłam piersią, co 3 godziny jak w zegarku i w dzień i w nocy... dlatego ja z nim spałam bo dałam pierś na leżąco i spaliśmy dalej. W tamtym okresie nie narzekałam na niewyspanie. Gorzej było jak przeszliśmy na butelkę... bo on nauczony co 3 godziny jeść i biegałam co raz do kuchni zeby mleko zrobić :szok: on płakał bo głodny i się wybudzał... a jak był chory to w ogóle masakra... ale teraz już widzę ze uczy się przesypiać całą noc :-)

reklama
Do góry