reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

smieszne_fotki_76.jpg sleeep :p

kochana siedzisz w domu głównie, pracujesz w domu przychodzi taki moment że wszystko jest be i fe więc tak fifka bierze się za łopatę ja ci faceta podsyłam takiego wiesz na posyłki a sama się pakuję i wprowadzam do ciebie :cool2: dooopra przyznam się poleciałam na piekarnik i lodówkę

Ostatnia edycja:
reklama
już się powinny otworzyć, ale to są typowo zimowe kombinezony, kurka ten kremowy, cudny mam gdzieś i wydaje mi się, że byłby na Gosię... hmm, jak moja mama wpadnie po 16 to podejde na stryszek i zobaczę czy go nie wpakowałam do pudła z ciuszkami :) on w sumie funkiel nówka mało śmigany, bo Kala miała go na sobie zaledwie 2 razy!! po prostu znienawidziła kombinezony... teraz to toleruje najlepiej spodnie, rajstopy i krótki rękawek, jak widzi, że chcę Jej długi założyć to dostaje ataku złości :no:

Dagne a ten różowy ciemny co ma na metce 3/6 mcy to będzie roz 68 tak? to na zimę może być mały, ale ten polarowy jak byś znalazła to jeśli ma rozmiar 68 to biorę bo 62 za chwilę małe będzie a nią.

sleep :*

Fifka nie wiem czy pamiętasz jak kiedyś ci pisałam że po kaszce na wodzie robionej (mleczno ryżowej był płacz i ból brzuszka) dziś po dłuższej przerwie jej zrobiłam i jest ok wtedy chyba złą konsystencję nie wiem co nie tak było bo wygląda na to że jednak to nie kaszka jej nie odpowiadała. Wypiła dziś 150 ml smokiem do kaszek z tym że jeszcze nie przyzwyczajona do tego i po dwóch łykach jej zabierałam połknęła sobie i dopiero znów dawałam. Wszystko jest ok zjadła pół godziny temu i jest ok a wtedy w trakcie już był płacz i po :-)

Z tego co pamiętam, to 68, a ten pitter patter różowy 3-6, więc myślę, że na zimę będzie na Twoją córcie za mały lekko, ale to zawsze zależy od dziecka :)

A to moja Kala jakieś 2 godz temu na spacerku :)
28082012680.jpg28082012682.jpg28082012684.jpg

Dagne to ja czekam czy znajdziesz tamten :)

Fasolka moje dziecię chyba spać pójdzie bo cisza zaległa w łóżeczku to się zabieram zaraz za prasowanie :)

Dagne ale fajny stroj ma ah ah sliczna ale jej ladnie w zielonyn
Fajne historie poczytalam bo niunua spi
Necia przyszlo awizo wiec sie potem na poczte wybiore:-)

witam:-)
Kasia mój Alus dokłądnie tak samo! od 3 dni wogole nie chce jesc i ciagle spi, podczas gdy ostatnio w dzien spał może łacznie 2-3 godziny! dzisiaj byłam u pediatry, bo mielismy szczepienie i mu o tym powiedziałam- on zbadał, osłuchał, sprawdził gardełko i stwierdził, ze skoro dziecko nie ma temperatury to nie ma sie czym martwic. Moj Alus dodatkowo jest bardzo rozżalony :-( jest po prostu taki smutny, ze az mi sie serce lamie w pól, no ale przeciez kazdy z nas ma lepsze i gorsze dni, moze nasze skarby teraz mają te gorsze
Dagne przesliczna Twoja córa:-)
Sleepy juz kilka razy zamierzałam dołaczyc do szczypiorkow, no ale poki co tak srednio cos z sobą robiłam, no ale skoro zaczełam cwiczyc z mel b to chyba najwyzszy czas :D
a my dzisiaj po szczepieniu, tak mi się miło zrobiło w przychodni, bo wszystkie pielegniarki sie zachwycały Alusiem:-)ze taki sliczny i grzeczny i ze tak pieknie sie usmiecha....no ale co najlepsze moj syn cos czuje bedzie wyyyyysoki, z wagi jest na 25 centylu, a we wzroscie na 90!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Natka- moja Kala też miewała dni, gdzie nie chciała mleka. Pamiętam jak byłam pełna podziwu, gdy nie jadła przez ponad 6 godzin nic a nic, nawet kaszki, a sił miała tyle, że hej. A na drugi dziej jadła, piła itd, a z kolei taka słaba i śpiąca ciągle... wydaje mi się, że dzieciaczki to jak my, też mają gorsze dni i lepsze. Chociaż przez ząbkowanie moja Mysza ma ostatnio 4 dzień pod rząd zły... że nie powiem tragiczny. O nocy nie wspomnę ;p

Do góry