reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Fasolka nie to że nie tak ale myślałam że już 6 powinno wskoczyć nie nadążam za tymi suwakami czasem ;)

Miq noo mężusia masz cudnego :-) chociaż jeden normalny z rodziny ;)

Bosz ale głodna jestem :/ zjadłabym jaką pizzę a bo co takiego be i fe. Pierze mi się drugie Gosiakowe pranie bo mi już z koszyka wychodziło ;-)

reklama
hyhyhy miq idiotka i tyle :-)
ważne, że mąż zadziałał jak trzeba
ja właśnie wchłonęłam taki mix na obiad,ze mnie zraz rozsadzi :-)
Ja piernicze Łucja dostała od poepanej ciotki mojego męża taką żabę, plastik fantastik. Jak się ją pociągnie za sznurek,to żaba rusza łapkami i oczami, i gra, ta melodia jak z horroru robi wrażenie, ze zaraz wyjdzie laleczka czaki i nas wszystkich zeżre, ale najgorsze jest to, ze Łucja ją lubi (jak wszystko co robi dużo hałasu) i non stop każe ją włączać

nie, nie Lusiak jest z 28 lutego.
aktualnie wypełzła z maty i od połowy leży na podłodze (głowa na podłodze) i próbuje odskubać podzszewkę od spodu fotela - z tym kombinowaniem to w mamusię się wdała.

Ostatnia edycja:
Czasami sie zastanawiam,jak to możliwe,że on taki inny od nich,ale tak sobie myślę,że życie go tak wychowało no i mojej pracy też w tym sporo;-)

hejka dziewczyny:-)
Fifka Twoj mały mezczyzna jak zwykle słodziutki, tylko go przytulac:-)
Sleepy mam cały poemat do Ciebie, na wstepie oczywiscie gratuluje wizytówek!!!! i to drewnianych:szok:jak je moge obejrzec?bo ciekawosc mnie zzera. po drugie, kobieto, cos Ty mi dzis uczyniła, przez Ciebie trzesie mi sie kazdy miesen mojego ciała, nawet jezyk, jestem cala zlana potem i ledwo oddycham:-pprzeczytałam wczesniej ze cwiczysz z mel b i mysle sobie-oooo!zrobilam rozgrzewke i trening cardio na poczatek i umieram.... ALE... postanowiłam wg zalecen cwiczyc 4 razy w tygodniu, takze podsumowujac, dzieki Ci o zacna Sleepy za pobudzenie moich szczatek pociązowych do działania:-pi jeszcze jedno pytanie, czy Ty jeszcze karmisz piersią i jesli tak to jak podskoki znosza Twoje piersi:-pbo ja z tym mam problem
Neciuszka tez chce masaz:-p

My jutro idziemy na szczepienie, ale troche sie boje bo Alus ma teraz jakies trudne dni... jest taki rozzalony, ciagle chce zeby go przytulac, tak mi go szkoda bo jak zaczyna plakac to serce mi peka:-(

Fasolka mojej się mata chwilowo znudziła aktualnie roznosi leżaczek ;)

nala no następna tylko ja próżniak taki (no dobra i Fifka :p) my w czwartek jednak nie idziemy na szczepienie bo pani doktor nie ma więc za tydzień

Haha dziewczę chyba wyczuło moje zamiary i dzwoniło, promotorka zaleciła jedynie dodanie do tego co napisałam że się reklamują również przez socjalmedia typu facebook itp., internet. nosz straszne mi poprawki ;) i na dzień dobry zluzowała z tonu a propos jej oczekiwań. powiedziałam jakie materiały dałaś tak masz napisane o firmie żeby to było jak trzeba.

Faasolka pokaz zabawke zabe :-) ukradne :-)
A mi sie nic niechce maz robi nalesniki faszerowane ;) bo pustki w lodowce.. wyplata dopiero 5.09. Ahh
pochwale sie sschudlam i wlazlam w stare spodnie dresowe co nie nosilam od lat :-)

Ostatnia edycja:
hehe plucie i my dzisiaj przerabiamy ;)
fifka no marudna ale da się przeżyć.
miq super masz męża, ja nie wiem czy mój M by się domyślił, no czasami ma przebłyski ale to czasami..

reklama
hej dziewczynki ja na chwilke daję znak że żyję, od jutra zaczyna sie sajgon, ale prawdziwy będzie jak rozpocznie się szkoła.
Przed nami jeszcze ze 2 sprawy, bo jedna o alimenty - a niech ona teraz płaci i 2ga o ustaleie kontaktów z matką, więc będzie wojna, bo my na początek chcemy zeby on sie z nią jak naj mniej widział, ajk zobaczymy poprawę, wdroży sie to oczywiście nie będziemy mu zabraniać widywania sie z matką, ale teraz musza byc nasze zasady bo to co wypracujemy nie może pójść na marne, a jeden dzien z nią i nic z tego nie wyjdzie. Choć co prawda ona go juz po sprawie spakowla i powiedział żebyśmy go zabierali jak najszybciej bo ona ma dość.
No a tak oo za tym to ja dzisiaj na kefirze jestem i całkiem dobrze to znoszę, i zaczęłam brzuch ćwiczyc, bo jak schudne -jestem dobrej myśli :-p to nie chce mieć wiszącego flaka:sorry2:. Ada rośnie, na usg bioderek wszystko oki. spróbuję w srodę was poczytać i dowiedzieć sie co u was.
pozdrawiam wszystkie

Do góry