reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
pewnie to kwestia organizmu... ale ja bardzo dlugo mialam odretwaly brzuch i skore a nawet teraz jak sobie nacisne na blizne to boli no moze boli to za duzo powiedziane i nie wiem czy to normalne Wy teaz tak macie? M. to do lekarza mnie wysyla bo czasami jak sie kochamy i chce mnie jakos tak za biodro zlapac to czuje to....
nad morzem bylismy w Rowach - pierwszy raz tam bylam i powiem Wam ze pozytywnie mnie zaskoczylo - zwlaszcza ceny jak sie okazalo jest taniej niz w innych znanych mi miejscach wczesniej zawsze jezdzilismy do Jastrzebiej Góry - kolezanka byla w tym samym czzasie w Karwi i okazalo sie ze " zakrecona frytka" u niej bylo po 8 zl a my za nia placilismy 6. wiec bylo pozytywnie milo ale daaaaaleko jechalismy 8 godzin.

niby siłownia, aeroby i inne takie "silne" ćw tonajwcześniej pół roku po cc. Brzuch mam jeszcze taki jakby nieswój. Dodatkowo pobolewa jak mam @, a blizna czasem tak swędzi, że chce zwariować. Ale taka kolej rzeczy po cc :-)
sleepy jesteś? jak jesteś to strzel mnie przez łeb jakąś zdechłą makrelą czy innym czymsiś bom głodna jak wilk, a może nie głodna tylko zachciołki do dupy przyszły

K&M Jastrzębia Góra, wieki nie byłam a to jedno z moich miejsc na Ziemi :-)

Ostatnia edycja:
hihi :) to jesli jeszcze karmisz to nie jedz tam bo Heineken i tamtejsze drinki beda Cie kusic :) wydzasz majatek aby sprobowac wszytskiego :) warto oj warto :)

jesli nie ma sllepy to ja Cie walne - do lazienki i spac!!!

Hejka ja nie cwicze wogle choc moxna po 6 miesiacach zaczac ale powoli nie za szybko wszystko.. A co do blizny to reaguje na pogode odretwienie zeszlo dotyk nie boli jedynie mnie wkurza ze jestem tam tak waska ze niewiem po co.. Chyba na zlosc..

hehe czyli to nie tylko moj problem a wlasciewe to dobrze, ze to nie peoblem tylko poprostu orgaznizm tak juz ma i tyle :)

najwaznijesze ze dzieci zdrowe i juz

Atanku ja piersia karmie bo na fb pytalas. Ale maly ma swoj rytm i on juz ok 19.30 -20 chce isc spac, czasem przeciaga mu sie do 21 ale to jakies wyjatki sa.
Zafasolkuje nie wazne kiedy ale podroz taka swoje miejsca to super pomysl i zrealizuej koniecznie

zmykam spac bo chora jestem i zle sie czuje dobrej nocy

Ostatnia edycja:
no moja niby spiaca byla o 19 wiec kapiel i kaszka i zasnela na 20 minut i koniec i zasnela po 22;30 choc tez karmie piersia tylko dodatkowo ma sloiczek i kaszke i chrupke kukurydziana

fasolka co do herbalife to uzywalam no fakt schudlam troszke ale bardzo szybko odzyskalam i wiecej nic mialam ... wiec ja tego nie polecam chyba ze bedziesz to jesc przezcale zycie.. to moze efektu jojo nie bedzie...

no to dobranoc bo nikogo juz niema

Ostatnia edycja:
reklama
bryyy :) zaglądam póki terrorystka rechocze do naklejek na ścianie ;-)

herbalife niestety nie na mój portfel, może jak bym się postarała to by było ale najzwyczajniej nie wydam tyle na takie cuś

K&M miło cię widzieć :-) ja nadal mam jak odrętwiałe wokół rany, jak zaczęłam ćwiczyć to się zaczerwieniła i taki dołek w jednym miejscu się zrobił i dałam na wstrzymanie.

Fifka buziak dla Konradka z okazji 7 mcy :-D

Fasolka tak patrzę na twój suwaczek i albom ślepa albo nie wiem bo wydaje mi się że powinna Łu mieć na nim już 6 mcy

Atan co to dziecię twoje tak nie śpi?

Sleep ty to w ogóle jesteś jeden wielki hardcore jeśli chodzi o ćwiczenia ja przy tobie to taka mała szprotka.

Do góry