reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Fasolka a co to za suplementy? jeśli można spytać.

Fifka mnie to ty nie podziwiaj bo szkoda gadać jeśli o mnie chodzi i o odchudzanie

a teraz zaraz turlam się do małża

reklama
fifka: ja też bym tak bardzo chciała na basen! ale ja już się chyba nigdy ni wybiorę, nawet jak schudnę:( Mam takie rozstępy że bym chyba umarła ze wstydu tam.. a szkoda bo już się o mnie upomina kumpel z którym chodziłam na basen przed ciążą. Faaajnie było. Byłam nawet z 4/5 razy w tygodniu.. EKSTRA!

fasola: może mały wywód na temat tych suplementów na szczypiorkach?

necia: ej weź mnie zabierz co? Ja też chcę na macanko!:D

mało coś naskrobały dziś.. a ja tak się spytam tylko.. co z magdalena? gdzież to babko poszło i nie wraca no?
bo lam to pewnie teraz siedzi z powiększoną rodzinką ..

No witam sie i ja :) odnalazłam Was :) bo ja ostatnio to nie bywalam w necie wcale... wakajce, spacery brak czasu leń itd :) i zagladam dzis na staraczki a tam prawie nikogo nie ma - w sensie ze znanych mi mamusiek i mysle sobie no tak - racja mamy juz dzieciaczki to co denerwowac staraczki ale przeprowadzilam sledztwo i znalazłam watek :) co mnie bardzo cieszy mam nadzijee ze uda mi sie teraz czesceij zagladac :)
w kazdym razie milej nocki jak nazrazie zycze :)
a ja do wagi swojej niby juz wrocilam ale cialo nie to... :( teraz jak bylismy na wakacjach nad morzem naszym i ogladam zdjecia to oj... nie lubie ich... brzuch nadal jest, a jak sie nachyle to taka sama skora wisi... piersi niby duze ale jakies takie nieksztaltne... ojoj a powiedzcie mi panie po cc czy Was jeszcze cos boli? cwiczycie normalnie?

No widzisz a ja jak poszlam na aerobik jakos 3.5 miesiaca po cc to jednak bylo za wczesnie chyba bo mnie potem bolalo dosc mocno... a brzuszkow nie robilam wcale ale potem takie nie fanne uczucie mialam i nie wiem czy przypadkiem nie isc na silownie? moze to lepsze niz aerobik? co prawda po tamtym 1 razie nie bylam kolejny bo jakos tak boje sie... a wiekszosc zajec to jednak na brzuch naastawione jest... w godzinach dla mnie odpowiednich

reklama
witaj k&M. ja jestem po cc. zaczęłam ostro ćwiczyć (jak na mnie) chyba z miesiąc po porodzie czy 1,5 miesiąca i wytrzymałam 16 dni. nic mnie nie bolało, ale zaczęłam krwawić więc szlaban. a teraz zaczęłam znów od paru dni i jest ok. zobaczymy co dalej. co tam u was? gdzie byliście nad tym morzem?:)

Do góry