reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Hahah no ba! :-D

Co do Diablo to pewnie masz rację... swoją drogą po prostu im II się cholernie udała... zobacz ile lat a ona dalej stała nieźle cenowo! (koło 50-60zł z dodatkiem) a ile miała lat? Są pewnie klasyki które są nie do ruszenia... np. Herosi to samo.... niby 5 mi się podobała... w 6 jeszcze nie grałam... ale to już nie jest to samo... człowiek i tak do tej 3 wraca...

reklama
no fasola.. będzie trzeba małą chłostę wymierzyć... tylko bardziej się wypnij bo nie widzę..

fifka: dobrze gadasz:)

wstawiłam do albumu zdjęcia wizytówki i jeszcze bonusem załapał się mój syn jakby która miała ochotę;)

bosz czytam was wariatki i ja to inna jestem jakaś bo ja nie gram nie grałam (no dobra w sims i age of empires czasem) mój małż nie gra. to ja chyba tutaj nie pasuję.

sleep mój wredny małż się dopomina wiztyówki na żywo zboczeniec zawodowy pfff

u nas trwa dyskusja co i kto na śniadanie zrobi

Sleepy ależ twój synuś ma uroczą czapę!! :-D a wizytówki od dzisiaj zaczęły być moim totemem wyznaniowym... będe codziennie składać do nich pokłony!! WEEEEEEEŻŻŻŻ JA CHCE JEDNĄ!!!! :-) Nie badź żyła daj pomacać....

Necia ja już dawno po śniadanku! :-) zrobiłam sobie jajecznice z cebulką a co! :-p

Jak mi się nic nie chce od rana.... :dry: Normalnie leń do potęgi... do tego jeszcze brzuch mnie boli... :eek:

i ja się witam w ten okropny, ponury i deszczowy dzień :dry:
Misia sobie pięknie śpi na brzuszku a ja zamiast iść się umyć to nadrabiam forumowe zaległości :-)
i chyba przez tą pogodę głowa mnie lekko pobolewała rano ale po kawce już odpuszcza :tak:

kochane kiedy/co ile zmienia się smoczek? chodzi mi głównie o zużycie materiału bo my bardzo mało używamy więc nie wiem jak długo można jeden i ten sam?

reklama
Sleepy twój synio jest cudny :-)
aha i żeby nie było jak fika dostanie wizytówkę do pomacania to ja też chce inaczej strzelę focha

kasia.natka, dobrze oglądaj smoczek, czy nie pęka, nie rozpada się (nie rozflaczał), pociągaj i sprawdzaj czy nic się z nim nie dzieje. Ja wywalam smoczek jak już się zrobi mało wizytowy ;-) w końcu to nie majątek :-)

Do góry