reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
hejka dziewczęta..

miq: no to dobrze;) ale jakbyś chciała to już możesz rodzić;)

ja już tak bardzo chcę dawać mojemu bąblowi jakieś smakołyki.. ale ostatnio doszliśmy do wniosku, że mały ma chyba skazę białkową.podaje mu teraz mleko ha i zniknęły mu wypryski z policzków które miał wcześniej. Chcę się z moją lekarką skonsultować ale ja nie wiem kiedy ona będzie w tej przychodni po milionie tygodni urlopu.. i przy okazji obgadam z nią co kiedy i w jakiej formie podawać małemu.

a wy próbowałyście kiedyś zagrać z nimi w te gry? Ja tam bardzo lubię;P wolę rpg niż jakieś durne strzelaniny no ale to już kwesta gustu.

boli mnie znowu wszystko:( ale się zmusiłam i ćwiczyłam a to najważniejsze!
i nie wstawię wam tej fotki znowu bo dopiero usiadłam na tyłku a cały dzień zarąbany miałam.. jeszcze siostra męża mała wczoraj pod wieczór wypadek. wszystko dobrze się skończyło,ale przez ich samochód rozwaliły się jeszcze dwa i kierowcy w szpitalu. policja nie chciała ich puścić, generalnie słabo się zapowiadało i dziś była u nas opowiadać co i jak..
To tak z grubsza co i jak..

edit: matyldo, po przeczytaniu moich wypocin stwierdziłam że bredzę;P Zmęczona jestem, wybaczcie i czytajcie między wierszami:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Sleepy ty wredna babo :-( ja tu czekam na fotki twoich zajebistych wizytówek a ty co?? :zawstydzona/y:

Próbowałam grać i nawet grałam póki się mały nie urodził.... a teraz jakoś nie mam czasu ani ochoty... chociaż chyba bardziej czasu :zawstydzona/y: Mój tak się cieszył ze w Diablo 3 pogramy a tu dupa bo nim się rozkręce to do małego trzeba iść...

no diablo to podstawa! diablo II chyba z 5 razy przeszliśmy;P a 3. mi się nie podoba coś. M. grał i jak patrzyłam na grafikę to uważam że żal.. jak torchlight czy jakoś tak. taka bajkowa w każdym razie, bez klimatu. No ale nic to, i tak kochamy bizzarta;)

Oj II to podstawa! Ja już na pamięć znam te wszystkie akty! Też mi ta III się średnio podoba... ale to tak z miłości do Diablo chciało się pograć!

U nas postawą też są Herosi! Zwłaszcza III! Nigdy mi się nie znudzi :-D Swego czsu znajomi przychodzili do nas z laptopami i zaczynała się RZEŹ! :-)

cześć sleepy, to ja od rana siedze, ani razu od kompa nie odeszłam sikam do nocnika, zeby fotek nie przegapić, a tobie się nie chce ich wkleić? oszzzzz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ty myślisz, że szklane wizytówki to taka normalka i każda z nas widzi je po 5 razy na dzień? tak jasne najczęściej w koszu z pampersami ;-);-)
Tak grałam w gry wszelakie z takich mężowych to głównie CS. Ale od 2 lat jakoś gier nie tykam, w zasadzie odkąd wyszłam za mąż to mi potrzeba grania przeszła.
Fifka diablo II mi się podobało,a diablo III jakoś nie podeszło
Jeszcze musiałam teraz zrobić marynatę do mięsa na jutro, bo mi jakoś wcześniej z głowy wyleciało
Ja jeszcze lubiłam grać w obliviona, ze względu na grafike i ładne widoki

no weź.. laptop bez zainstalowanych herosów III można od razu do kosza wsadzić:cool2: ale oczywiście graci w woga?

fasola.. ja tego jeszcze nikomu na forum nie mówiłam ale.. lofkam cię:zawstydzona/y::-D

Fasolka wielu osobom nie podeszło... niestety nie wyszło im... a takie były marzenia...

Ja jeszcze w Simy lubie grać i chyba nigdy sie z tego nie wyleczę :-D

Sleepy
no ba! I to jeszcze z dodatkami dodatków :-D Np uwielbiam to ze w każdym zamku sa trzy nację z 4 poziomem! :-D

reklama
mi sie w diablo III wydaje że przedobrzyli. bo ile lat było czekania na tą grę? 5? 10? ona by chyab musiała człowieka autentycznie teleportować do tego świata żeby spełniała oczekiwania. Tyyyyyle się ludzie nakręcali że to po prostu nie miało szans się udać. Moim zdaniem..

fifka: swoja baba jesteś!:-D

fasolo, weź się kopsnij na szczypiory i mi odpisz bo mnie lotna myśl wzięła i ogarnęła i teraz chce wiedzieć co wy na to;P

Ostatnia edycja:
Do góry