reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

hej Mary :)

U mnie rota dziewczyny mają, ja się szykuję pod skalpel - kolejna torbiel, zakładam firmę i ogólnie sajgon mam jak sto nieszczęść. Już jestem chora na myśl o pójściu do ZUS-u :/

reklama
Dzięki dziewczyny :)

Dodam, że będzie drugi chłopak. Mąż rośnie w dumę ;-)

Mary - czy dobrze widzę wpisy pod suwaczkiem? Jeśli tak to bardzo mi przykro :( A staracie się o rodzeństwo dla małej?

Wszystkiego najlepszego z okazji Swiat Bozego Narodzenia, dziewczynki! Duzo zdrowka i radosci, a w Nowym Roku niech Wam sie spelnia wszystkie Wasze marzenia!!! Dla Was i Waszych malych i duzych najblizszych!

images

Hello!

Majeczka - juz sie nie staramy. Teraz skupiam 100% energii na czyms innym, staranka zupelnie odlozylismy. Zdrowka i niech dzidzia rosnie pieknie!

Jak tam po świętach?

majqa - gratki drugiego synka :)

mary - czymam kciuki za to odkładanie ;)

A ja jestem happy - już część papierologi załatwiłam, firma zarejestrowana - rusza 1 lutego bo wcześniej mi się nie opłaca :p

"I'm so happy couse today I found my friend - he's in my head"

sol : super nowiny ! :)))))))))))))))))))))))))) gratki !

ZDROWEGO I SZCZESLIWEGO 2013 ROKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wszystkim Wam zycze szczesliwego Nowego 2013 Roku!!! Niech bedzie lepszy, zdrowszy, radosniejszy od poprzedniego i niech sie Wam spelnia wszystkie marzenia!!!

reklama
Do góry