reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

My dzisiaj wieczorny spacer uskuteczniłyśmy z Emilką po dwóch galeriach - 3h łażenia non stop - boskie uczucie łazić po prawie pustych galeriach handlowych ;-)

ewelina -sen jest dobry na wiele rzeczy :tak:;-):-p

I co kupiły fajnego??? Pochwal się :-p
Yhm...sen faktycznie jest dobry, zwłaszcza, kiedy mąż drapie po pleckach, by szybko w ten sen zapaść :-D

Created, Mlodam, Wisieńka, Mary, Zapmarta - do apelu, raz!!!!!!!!! :-D

Wszystkie babeczki serdecznie pozdrawiam*

reklama
a Olcia w poniedziałek mi stanęła na moich oczach w łóżeczku
biggrin.gif
ach co to było za zaskoczenie
wink2.gif
teraz to dopiero jazda z pilnowaniem...
brawo:))) !!!
mój Filip też w tym czasie jakoś, jeszcze 11 miesiecy nie miał a już chodził! :tak:

Kinga &&&&&&&& mocno zaciskam!!!! kiedy będziesz coś wiedzieć??? daj znać koniecznie.

u nas bez zmian, sobota jak sobota- sprzątanie, zakupy. po południu ide na spacer z małą, muszę mamie ciacho na jutro upiec bo ma imieniny. Tylko jak ja je przeżyje - staram się gubic kg a takie dobroci będą... ehh.

Czesc wszystkim!

My od dzis same do piatku... :baffled::-( Moj M. jest wlasnie w drodze na sluzbowa konferencje w Amsterdamie. :sad: I wraca w piatek... :baffled:

U nas deszczowo, ale zaliczylysmy z Mia dlugi spacer miedzy jedna chmura a druga. A jutro mam nadzieje bedzie nieco lepsza pogoda i humor...

Dobrej nocki!

Hej,

Kinga
, kciuki z całych sił &&&

Mlodam, gratki dla Oli :)

Sol, oooo...to będziesz mieć teraz talię osy :-p

Mary, czas szybko leci. Nim się spostrzegniesz, Twój kochany będzie wracał :tak:

Miłego dnia*

Hej dziewczynki!

Co u Was?
Ja dzis zombie, niewyspana okropnie, ale humor super! :happy::-) Wiec jest OK. :-)

Ewelina - dzieki, kochana! Juz niedlugo piatek, faktycznie czas szybko leci! :happy: Co u Was?

Milego dnia!

Mary, żyjemy...ledwo, ale zyjemy...ja po chorobie - zapalenie gardła dostałam przedłużkę L4, bo kontrolna wizyta nie zachwyciła p.dochtór:-D I tak delektuję się świadomością, że moje dziecko jest szczęśliwe z obecności mamusi - tak sobie tłumaczę, bo tak na prawdę ma mnie w poważaniu ;-) Boleśnie ząbkujemy, ale tak na prawdę boleśnie. Jak zajrzałam mu do paszczu to się popłakałam...jak dziecko musi cierpieć! Najgorsze, że paracetamol działa na chwilę, a wszelkie maści to o kant ......................
Dziąsło wraz z językiem mają kolor fioletowo-bordowy, nabrzmiałe, jakby miało je za chwilę rozsadzić, ślina leje się litrami, a łapy i wszystko co twrade ląduje prawie, że w gardle młodego! Cierpimy razem z nim...

reklama
Mary, żyjemy...ledwo, ale zyjemy...ja po chorobie - zapalenie gardła dostałam przedłużkę L4, bo kontrolna wizyta nie zachwyciła p.dochtór:-D I tak delektuję się świadomością, że moje dziecko jest szczęśliwe z obecności mamusi - tak sobie tłumaczę, bo tak na prawdę ma mnie w poważaniu ;-) Boleśnie ząbkujemy, ale tak na prawdę boleśnie. Jak zajrzałam mu do paszczu to się popłakałam...jak dziecko musi cierpieć! Najgorsze, że paracetamol działa na chwilę, a wszelkie maści to o kant ......................
Dziąsło wraz z językiem mają kolor fioletowo-bordowy, nabrzmiałe, jakby miało je za chwilę rozsadzić, ślina leje się litrami, a łapy i wszystko co twrade ląduje prawie, że w gardle młodego! Cierpimy razem z nim...

Jeju, no to wspolczuje ogromnie i trzymam kciuki za szybko wylazace zabki! Oby za dlugo nie cierpial... I zdrowka dla Ciebie!

Do góry