drogie Mamusie . Dwa miesiące temu mieliśmy wizytę u stomatologa ( dziecko ma teraz 10 msc ) , Pani doktor powiedziała , ze widać dwa górne zabki , które niedługo wyjdą …. Mijaja 2 msc , a zabki nadal nie wyszły . Ile może trwać wyrzynanie ? Syn od paru tygodni budzi się co chwile , ciagle cyc , w nocy najgorzej wiedziałam , ze zeby trochę idą , ale zeby aż tyle ?
reklama
Mojemu też tak powoli wychodzą. Górne jedynki wychodziły przez dwa miesiące... Teraz męczymy dwójki. Problemy ze snem i ciągłe cycanie tak jak u Was Mam wrażenie, że dolne zęby wychodzą dużo szybciej i w mniejszych cierpieniach, ale może to dlatego, że są trochę mniejsze.drogie Mamusie . Dwa miesiące temu mieliśmy wizytę u stomatologa ( dziecko ma teraz 10 msc ) , Pani doktor powiedziała , ze widać dwa górne zabki , które niedługo wyjdą …. Mijaja 2 msc , a zabki nadal nie wyszły . Ile może trwać wyrzynanie ? Syn od paru tygodni budzi się co chwile , ciagle cyc , w nocy najgorzej wiedziałam , ze zeby trochę idą , ale zeby aż tyle ?
Sanderson
Fanka BB :)
Słyszałam te legendy, że dziecko jest rozdrażnione 3 dni przed i 3 dni po. U nas też to ciągnie się tygodniami. Chyba nie ma reguły, trzeba przetrwać. Teraz czekamy na trójki, które było już niby widać ponad miesiąc temu, a nadal się ukrywają
G
GwiazdaMuzykiPop
Gość
U nas też ciagnie się tygodniami. Też mała ma 10 miesięcy, czekamy na górne jedynki. Są kłopoty ze snem i pobudki, ale i tak nie jest jakoś tragicznie. Może dlatego, że rozciąga się tak w czasie...? Jedynki dolne wyszły nam ok. 8 miesięcy.
Nelka85
U córki miały zaraz wyjść dolne 1ki jak miała 4 miesiące. Wyszły jak miała 9. Obecnie walka z górnymi 2mi które od 2 miesięcy "zaraz wyjdą" a mam wrażenie, że 4ki dolne które też idą wyjdą szybciejdrogie Mamusie . Dwa miesiące temu mieliśmy wizytę u stomatologa ( dziecko ma teraz 10 msc ) , Pani doktor powiedziała , ze widać dwa górne zabki , które niedługo wyjdą …. Mijaja 2 msc , a zabki nadal nie wyszły . Ile może trwać wyrzynanie ? Syn od paru tygodni budzi się co chwile , ciagle cyc , w nocy najgorzej wiedziałam , ze zeby trochę idą , ale zeby aż tyle ?
Ile ?! 5 miesięcy ?! O matko jedynaU córki miały zaraz wyjść dolne 1ki jak miała 4 miesiące. Wyszły jak miała 9. Obecnie walka z górnymi 2mi które od 2 miesięcy "zaraz wyjdą" a mam wrażenie, że 4ki dolne które też idą wyjdą szybciej
Nelka85
Zatrzymywało się i rosło i tak cały czas. Jej wyszły dolne 1ki w odstępie tygodnia. Górne 1ki tego samego dnia. Dolne 2ki różnica ponad miesiąc. Górne 2ki na równo wyglądają od miesiąca jakby miały tylko cieniutkie dziąsło do przebiciaIle ?! 5 miesięcy ?! O matko jedyna
reklama
Madzia86G
Nam czwórki wyżynały się 4 bite miesiące.
Dziąsła na zmianę czerwone i napuchnięte i znowu cisza.
I znowu ślinotok jak z odkręconego kranu na full i no dosłownie teraz na bank wyjdą bo dziąsła opuchnięte a jednocześnie aż widać jak na dłoni te białe ząbki pod spodem !
... i znowu cisza.
I znowu jazdy i znowu cisza...
4 miesiące
Dziąsła na zmianę czerwone i napuchnięte i znowu cisza.
I znowu ślinotok jak z odkręconego kranu na full i no dosłownie teraz na bank wyjdą bo dziąsła opuchnięte a jednocześnie aż widać jak na dłoni te białe ząbki pod spodem !
... i znowu cisza.
I znowu jazdy i znowu cisza...
4 miesiące
Podziel się: