reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyrostek płciowy na usg

reklama
Dzięki za odpowiedź 🙃🙃 wg mnie wyrostek u mojego to może być ta biała kreska 🙉 zobaczymy najważniejsze by było zdrowe ale człowiek już by chciał coś kupić dedykowanego pod płeć 🥹

W pierwszej ciazy dowirdzialam sie dopiero w 20. tygodniu o plci 😅 takze wiem, jak ciezko sie czeka. W tej bylam u dobrego genetyka i na pierwszych prenatalnych mowil na 90% dziewczynka i na polowkowych potwierdzil to samo juz na 100%.

I jak tam? Już po wizycie ? ☺️
Pamiętałam że mam napisać, a potem obowiązki przygniotły i koniec, zapomnialam 🤦‍♀️🤣
Z dzidzią jest wszystko dobrze, ale co do płci to nic nie mogła Pani dr powiedzieć bo dzidzia się kręciła i nie chciała pokazać, generalnie nic nie rzuciło się w oczy przy tych akrobscjach w brzuchu hehe ale czy to coś znaczy to się okaże. Kolejna wizyta 25 majaz to już będzie 17 tydzien wiec moze wtedy się czegoś dowiem 🤣
Dam wtedy znać, już nie zapomnę 🤣

Pamiętałam że mam napisać, a potem obowiązki przygniotły i koniec, zapomnialam 🤦‍♀️🤣
Z dzidzią jest wszystko dobrze, ale co do płci to nic nie mogła Pani dr powiedzieć bo dzidzia się kręciła i nie chciała pokazać, generalnie nic nie rzuciło się w oczy przy tych akrobscjach w brzuchu hehe ale czy to coś znaczy to się okaże. Kolejna wizyta 25 majaz to już będzie 17 tydzien wiec moze wtedy się czegoś dowiem 🤣
Dam wtedy znać, już nie zapomnę 🤣
Haha oki 😂

Hej dziewczyny.
Wczoraj miałam wizyte, ale niestety nadal nic nie wiemy 🤣🤦‍♀️ to 16+2.
Z dzidzią wszystko dobrze, ale skrzyżowało nogi i za nic w świecie nie chciało zmienić pozycji 🤣🤣
Tak więc 3 tygodnie czekania nadal 🤣

reklama

Załączniki

• 20230615_154942.jpg
    20230615_154942.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 650
  • 20230615_154938.jpg
    20230615_154938.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 655
Do góry