Nataliaa97
Aktywna w BB
A tak się składa że za tydzień, 4 majaA kiedy masz najbliższą wizytę u lekarza?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A tak się składa że za tydzień, 4 majaA kiedy masz najbliższą wizytę u lekarza?
Oo to daj znać co powiedział lekarz jestem bardzo ciekawa My dopiero 19 maja więc muszę sie uzbroić w cierpliwośćA tak się składa że za tydzień, 4 maja
Dzięki za odpowiedź wg mnie wyrostek u mojego to może być ta biała kreska zobaczymy najważniejsze by było zdrowe ale człowiek już by chciał coś kupić dedykowanego pod płeć
Dam znać to powinien być 13+1 trudno się czeka na te wizytyOo to daj znać co powiedział lekarz jestem bardzo ciekawa My dopiero 19 maja więc muszę sie uzbroić w cierpliwość
I jak tam? Już po wizycie ?Dam znać to powinien być 13+1 trudno się czeka na te wizyty
Pamiętałam że mam napisać, a potem obowiązki przygniotły i koniec, zapomnialamI jak tam? Już po wizycie ?
Haha okiPamiętałam że mam napisać, a potem obowiązki przygniotły i koniec, zapomnialam
Z dzidzią jest wszystko dobrze, ale co do płci to nic nie mogła Pani dr powiedzieć bo dzidzia się kręciła i nie chciała pokazać, generalnie nic nie rzuciło się w oczy przy tych akrobscjach w brzuchu hehe ale czy to coś znaczy to się okaże. Kolejna wizyta 25 majaz to już będzie 17 tydzien wiec moze wtedy się czegoś dowiem
Dam wtedy znać, już nie zapomnę
TakPokazała się już dziadzia?
:-)