reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowy zawrót głowy - Zakupy dla maluszków

reklama
Ehh, dałam sie nabrać... [emoji23] czy ktoś kiedyś na to wpadnie żeby tego nie wszywac????
Na ciuchach z primarku nie ma metek :D firma i rozmiar jest nadrukowana, zdarzają sie w środku ale łatwiej wypruc niz te przy szyjce
@Heda Twoje córeczki ładnie urosły do tego 32 (?) tygodnia kiedy je urodziłas, gdyby posiedziały dłużej to niezłe kobietki by mogły wyjść:)

A mnie te sliskie, miękkie metki z rozmiarami nie przeszkadzaja i nigdy ich nie wycinalam, czy nie wypruwałam. Jedynie w letnich bofy na szelkach z lidla byly drapiaące i je wyprułam :)

Na ciuchach z primarku nie ma metek :D firma i rozmiar jest nadrukowana, zdarzają sie w środku ale łatwiej wypruc niz te przy szyjce
@Heda Twoje córeczki ładnie urosły do tego 32 (?) tygodnia kiedy je urodziłas, gdyby posiedziały dłużej to niezłe kobietki by mogły wyjść:)
Tak 32tc... Już wtedy były duże jak na bliźniaki w 32tc... miały po 2200 znajoma rodziła w 37tc i panny miały po 2500...
Niech rosną... byle zdrowe były.

Idąc za Waszymi radami wybrałam sie do Tesco na dział z dziecięcymi ubrankami. Rzeczywiście, ubranka bardzo fajnej jakości, bez tych bezsensownych metek które od razu trzeba wypruwać (!!!), mięciutkie, kolorowe. Za komplet trzech pajacyków zapłaciłam 35 zł - dzięki [emoji4] Po świętach ruszę z przeglądaniem toreb ubranek które mam po starszej córci i tych które dostałam „w spadku”. Taki plan [emoji6]
Ja też nie cierpię tych metek. Jak tylko posegreguję ciuszki to nożyczki idą w ruch;)

Klasyka gatunku [emoji6] po córce pamietam ze najwygodniej nam było wskoczyć wlasnie w pajaca wiec to mój ulubiony outfit [emoji3]
IMG_3394.jpg

Załączniki

• IMG_3394.jpg
    IMG_3394.jpg
    231,6 KB · Wyświetleń: 435
reklama
IMG_0162.JPG
IMG_0166.JPG
IMG_0165.JPG
IMG_0164.JPG
IMG_0163.JPG

Ja niestety wszystko musiałam kupić nowe ale już mam bana na zakupy bo i tak chyba nie znosi mi wszystkiego :p ja mam na razie tylko na 56 i 62

Załączniki

• IMG_0162.JPG
    IMG_0162.JPG
    355,6 KB · Wyświetleń: 474
  • IMG_0166.JPG
    IMG_0166.JPG
    293,5 KB · Wyświetleń: 508
  • IMG_0165.JPG
    IMG_0165.JPG
    293,8 KB · Wyświetleń: 474
  • IMG_0164.JPG
    IMG_0164.JPG