reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

reklama
Jesli to pierwszy kontakt proponuje doradcę. Fakt. Możesz skorzystać z jakiego you tuba czy coś. Jednak na żywo osoba Ci zawsze poprawi, dojrzy niedociągnie ta chustę. Głównie chodzi o bezpieczeństwo dziecka.
I dobierze chustę odpowiednią dla Ciebie. Tkane mają różne sploty.
Ale ja polecam! Ja też będę chustowac.

A co myslicie o tych pasach na brzusio? Co przytrzymuja go. Daje to cos i warto czy nie?

f2w3d5qp8ow911dj.png

A co myslicie o tych pasach na brzusio? Co przytrzymuja go. Daje to cos i warto czy nie?

f2w3d5qp8ow911dj.png

Ja chcę zastąpić ten pas właśnie chustą, czytałam o chustowaniu brzuszka przed porodem :) wstrzymam się z zakupem do spotkania z kimś doświadczonym w temacie :) ale chwalcie sie jak już kupicie chusty dla siebie:)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Kalolek ja też planuje chustować, ale pierwszy raz słyszę o motaniu brzuchola. Muszę się doedukować. A do doradcy wybiorę się na pewno, ale jakoś po połowie.

f2w3d5qp8ow911dj.png
Nie uzywalam ale dobre opinie o tym słyszałam. Tak jak poduszka dla ciężarnych - w pierwszej ciąży nie miałam i zastanawiam się jak mogłam bez niej spać [emoji23][emoji23]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry