reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

reklama
Ja jak zakładałam kartę to wpisywałam tam termin porodu. Myślałam, że na tej podstawie wyliczają termin kiedy mogą dać te pieluszki i w odpowiednim momencie pojawi się taka opcja na karcie.
Biorąc pod uwagę regulamin to by było logiczne ;) Ale u mnie zadziałało od razu i to było trochę wcześniej niż 6 tygodni przed porodem. Wtedy wzięłam z Rossmanna ostatnią sztukę już.

Dziewczyny wy tak rozmawiacie o tych pieluszkach, ale to tylko dla mam, które zostają mamami po raz pierwszy? No, bo ja mam już jedno dziecko i nie ma tam opcji bym dodała, że jestem w ciąży.
Poszukaj dobrze bo jest opcja do dodania że jesteś w ciąży :) ja przynajmniej miałam. Może dlatego że moja córka ma już 4 lata i z programu rossne wypadła?! [emoji848]

reklama
Do góry