reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

reklama
Ja kupilam mlodemu jeszcze jeden kombinezonik w wiekszym rozmiarze...
Screenshot_2016-11-12-23-09-59.png
Screenshot_2016-11-12-23-07-13.png

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• Screenshot_2016-11-12-23-09-59.png
    Screenshot_2016-11-12-23-09-59.png
    187 KB · Wyświetleń: 481
  • Screenshot_2016-11-12-23-07-13.png
    Screenshot_2016-11-12-23-07-13.png
    176,4 KB · Wyświetleń: 493
Marcje ja mam dylemat jaki kolor wybrac wrrrr, podoba mi sie mietowy i szary....

ja mam szary i chabrowy, jutro jak chcesz mogę wrzucić fotę z zestawieniem, bo dziś szary się suszy i nie dam rady ;) przy okazji dam znać co się dzieje z nim po praniu. Co do kolorów to mogę doradzić, że szary jest fajny, bo neutralny, ale ja mam za dużo szarości w pokoju i jeśli też tak masz to weź sobie tę miętę :) no chyba, że chcesz zamawiać dwa :)

Malwi to poprosze;) ty tez masz te z Poofi?
No chyba wezme jeden narazie...
wlasnie kolor w sypialni bede zmieniac i pojde na szarosc...ale fakt taki ze szary do wszystkiego bedzie pasowac;)
To czekam jutro na fotki

HapyBabyMama jaka świetna ta czapeczka, normalnie odgapię jak będzie w moim H&M:D A sówki cudne, pokaż koniecznie na ścianie, a podałabyś jeszcze raz link do nich?

Julia a jaki rozmiar kombinezonu wzięłaś?

BubblesGirl ja mam dwa jeden z H&M 50/56
A ten jest z Nexta wypada na 62/68
Wiec jesli mlody bedzie z poczatku stycznia to sadze ze koniec lutego i na ten wiekszy pojdzie...i do kwietnia spokojnie bedzie mogl w nich chodzic...

reklama
Do góry