KIKI83
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny @gato @BubblesGirl czapa zamówiona Rozm 50-56
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O jak juz fajnie ! Tez tak chce U nas wyprawa do idei dopiero po Świętach . Ale wiem juz na pewno, ze przewijak bardzo mi pasuje Julia, czy ja dobrze wypatrzyłam, ze masz tez śliniaczki z ikei? Miłe w dotyku? Tez mam je na liścieKochane pokaze Wam kacik malenstwa...swiatlo kijowe... bo wlasnie dopier krecilismy przewijak
Kolor scian bedzie zmieniony jak M przyjedzie na stale do domku, napewno cos tam dekoracji doloze myslalam o lapaczu snu , jakiejs poleczce ale to zostawiam na koniec
P.s prosze nie patrzec bo w szafie nie ulozone jest
I wstawiam Wam moje muslinowe pieluszki i przykladowy lapacz
Zobacz załącznik 781717Zobacz załącznik 781718
Zobacz załącznik 781714Zobacz załącznik 781715Zobacz załącznik 781716
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Dzisiaj widzialam tez patyczki do uszu i takie prostokatne duze waciki dada za 6zl razem.W biedronce są mleczko do prania i proszki lovela w dobrych cenach[emoji5]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom