reklama
nie sadze żeby to wpływało negatywnie bo później to jest tylko na spanie. jeśli lubisz być przykryta i Twój synek to odziedziczy po Tobie to rozważ w późniejszym etapie ten śpiworek. dzieci bardzo długo nie potrafią się przykryć same dlatego polecane są później te śpiworki. dziecko w nocy się rozkopuje i może budzić się z zimna.mi baba od snu tak zwana konsultantka snu tlumaczyla to. latem może nie widać różnicy bo dziecku nie jest zimno ale na jesieni i później może go to wybudzac. też polecam książkę Karpa. też wpadłam na nią dopiero pod koniec kolek Kostka i plulam sobie w brode że tak późno. przeczytałam ja w 3 czy 4 dni.Dziewczyny a jak myślicie takie krępowanie ruchów dziecku przez trzy miesiące nie wpływa na jego rozwój fizyczny? No bo nie moze raczej do buźki wkładać, kopać mocno nożkami. Nie wpływa to jakos negatywnie?
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
Olgi89
Fanka BB :)
Ja na poczatek tez mam otulacz lub rozek a pozniej śpiworek i na koniec kiedyś zwykla kolderka
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
gato
O widzisz @Czoperka ten smoczek jest taki sam jak ten Chicco o którym pisałam. A już biadoliłam, że tamte wycofali.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
KIKI83
Dziewczyny mi sie rożki w ogóle za to nie sprawdziły, bo mały nie był zbyt ciasno w nich opatulony, wyślizgiwał się itd. Teraz stawiam na kocyki minky z wypełnieniem, bo są bardzo miękkie i dają się bez problemu formować w rożki. I stawiam na otulacze te bambusowe ale rozmiar taki mega megaśny, min 110x110 jak nie 140x140. Śpiworek może później, a kołderka to bardzo odległy zakup dla mnie.
HappyBabyMama
Właśnie oglądałam wczoraj filmiki o otulaczach i kocykach i chyba poprostu bede bobaska zawijać w kokon Ew. Rożek na początku. Fajnie wyglada taka mała glizda Dziekuje za podpowiedzi.
Olgi89
Moja mama dostala paralizu jak zobaczyla w czym Polly bedzie spala hahaha mowi ze sama mam sie zwiazac w kaftan i tak spac...Fajnie wyglada taka mała glizda
askl25
dziewczyny mysle ze warte zwrócenia waszej uwagi. Wczoraj kupiłam 1 opakowanie i wydaje mi się ze są całkiem fajne Link do: ALDI-Oferta od srody, 05.10.2016 chusteczki nawilżające. A od 08 za 3,5 to naprawdę tanio.
reklama
Kochanw mam pytanie czy jest tu mama ktora chcialaby pake ciuszkow na dziewczynke roz. 56 62 68? Nie za kosmiczna cene oczywiscie jesli ktoras zainteresowana proszs priva i namiary na maila to przesle foto
W tym beda rajstopki, pajacyki, czapeczki, kocyk sliczny i wiele innych chce sie pozbyc ciuszkow a jak dobrze poszukam doloze troche gratisow
W tym beda rajstopki, pajacyki, czapeczki, kocyk sliczny i wiele innych chce sie pozbyc ciuszkow a jak dobrze poszukam doloze troche gratisow
Podziel się: