reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka

reklama
Noriczka no wlasnie myslalam zeby kupic jedna mniejsza butelke... i sama niewiem...

No wlasnie dziewczyny jesli kupujecie juz butelki to kupujecie zeby byly antykolkowr? Bo ja mysle o Tommee Tippee ale niewiem czy zwykle wziasc czy te specjalne...i niewiem tak jak Noriczka dwie male butelki? Czy apokojnie w duzych tez uszykuje te mniejsze porcje mleka?

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Ja kupiłam tommee tippee antykolkową. Myślałam o tej mendela, ale czytałam sporo opinii, że dzidziuś musi się nauczyć z niej pić i często dzieci się krztuszą. Nie jest też najtańsza, a ja jednak nastawiam się na kp, więc wybrałam tak jak wybrałam, okaże się czy dobrze.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki za podpowiedzi co do butelek. Myślałam o szklanej z avent. Praktyczniejsza pewnie byłaby większa, tylko nie wiem jak jest ze skalą i czy łatwo można zmierzyć potrzebną tzn. małą ilość. Ta większa avent ma smoczek 1+ więc pewnie trzeba by kupić 0+.

@MartynaM starszy syn nie tolerował smoczka, młodszy miał z aventu, teraz chcę kupić avent soothie. Ja byłam zadowolona z wkładek Johnson&Johnson i teraz też takie kupię, dodatkowo jeszcze wielorazowe, chyba avent. Majtki mam siateczkowe wielorazowe.

A jakie duże butelki kupujecie, 125ml czy 240ml? Potrzebuję jedną, tak na początek na wszelki wypadek, jakby kp nie wyszło.
Ja kupuje 240 ml, praktyczniejsze [emoji4] smoki z aventu, tommie tippi, nuka,chicco, wszystkie się sprawdzily [emoji4] synek smoczkowy był bardzo, wszystko mu pasiło [emoji6]
Majty wielorazowe, siatkowe. Wkładki laktacyjne z Belli chyba mam, takie zwykłe.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam Browns. Napalilam się na Medele,ale cena mnie powaliła... Po synku mam jeszcze tommie tippi i Lovi.
Antykolkowe z tommie tippi...fajne,ale kolki U nas i tak były...

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry