HappyBabyMama
Fanka BB :)
Noriczka ja tez kupiłam jedna w razie W i kupiłam 125 ml bo większa to chyba dla starszych dzieci.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja kupuje 240 ml, praktyczniejsze [emoji4] smoki z aventu, tommie tippi, nuka,chicco, wszystkie się sprawdzily [emoji4] synek smoczkowy był bardzo, wszystko mu pasiło [emoji6]@MartynaM starszy syn nie tolerował smoczka, młodszy miał z aventu, teraz chcę kupić avent soothie. Ja byłam zadowolona z wkładek Johnson&Johnson i teraz też takie kupię, dodatkowo jeszcze wielorazowe, chyba avent. Majtki mam siateczkowe wielorazowe.
A jakie duże butelki kupujecie, 125ml czy 240ml? Potrzebuję jedną, tak na początek na wszelki wypadek, jakby kp nie wyszło.