reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

powiedzmy ze wymiana to tez zakupy wiec wklejam to co zem upolowala wczoraj ;) dla do_ti.

182380_360884960633624_1436137781_n.jpg380208_346420388746748_100001363684075_856904_1152321574_n.jpg527872_346420442080076_944134207_n.jpg

reklama
my tez własnie łazienkę mamy niezbyt ciepłą (przez wentylacje do pieca gazowego) więc zastanawiam się nad kupnem wanienki na stojaku i kapielą małego w pokoju, przynajmniej na poczatku, dopóki nie zacznie solidnie chlapać :)
A laktator chce elektryczny, tylko nie moge się zdecydowac czy aventu czy madele mini electric. Cos o nich wiecie może, który lepszy?

Doti my kupiliśmy przy Patim farelke i do tej pory jej używamy. Nawet nie 5 minut i w łazience jest ciepło.

Laktator kupię dopiero po porodzie bo może być mi nie potrzebny.
Koleżanka polecała mi ręczny z apteki za 30 parę złotych.

doti ja bez mikrofalowki sobie zycia nie wyobrazam heh, jak jade do mamy i tam nie ma mikrofali to nerwicy dostaje z tym dlugotrwalym podgrzewaniem, male dziecko placze bo gloden a Ty tu czekaj nie wiadomo ile, az sie podgrzeje chociaz wiem, ze sa przeciwnicy mikrofali
co do ogrzewania to my mieszkamy w domu jednorodzinnym i ja sobie bez farelki nie wyobrazam zycia

Laseczki, Rossmann wydal karte rabatowa...
Rossnę!
mozna ja odebrac w sklepie... a ze czeka nas jeszcze troche zakupow to mysle ze warto :-)

ja swoją już odebrałam, ale do września i tak nie mogę skorzystać, bo nie można zarejestrować karty na dziecko, które jeszcze się nie urodziło :( A przecież zakupy wcześniej się przeważnie robi. Będę musiała koleżankę poprosić, 3% to zawsze coś na początek.

ja swoją już odebrałam, ale do września i tak nie mogę skorzystać, bo nie można zarejestrować karty na dziecko, które jeszcze się nie urodziło :( A przecież zakupy wcześniej się przeważnie robi. Będę musiała koleżankę poprosić, 3% to zawsze coś na początek.
a no tak, ja zarejestrowalam na Tomka i nie pomyslalam ze z tym moze byc problem. :-D
warto jednak pokombinowac, jest 3% a jak sie kupuje iles tam razy w miesiacu to dodają po 1% - max chyba moze dojsc do 10 :-)

reklama
Do góry