Tygrysek1985
Fanka BB :)
zabawki beda tylko nie ma ich na foto
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co do zakupów zgadzam sie z patrysią że nie ma co szaleć bo wiele żeczy potem okazuje sie bezuzyteczne a kasa niepotrzebnie wydana. Ja nie kupiłam jeszcze ani jednej rzeczy dla mojego maleństwa, troche wynika to z tego ze sporo mam po pierwszej córci.
Rozumiem jednak dziewczyny, które szaleja z zakupami bo jak byłam pierwszy raz w ciazy to tez wszystko chcialam miec duzo wcześniej
Dla dziewczyn, które nie planują zakupu przewijaka polecam takie podkłady
Hartmann Podkłady higieniczne 60x60cm 30szt. (2357742237) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Rozkładałam je sobie na łóżku i przewijalam brzdąca. Wystarczają na bardzo długo i sprawdzają się w różnych sytuacjach w podróży zawsze je miałam przy sobie
Ten watek to dla mnie prawdziwe źródło inspiracji
Radziłam się Was ostatnio w sprawie używanego łóżeczka, no i po oględzinach i spojrzeniu fachowym okiem mojego przyszłego szwagra (stolarza) zdecydowaliśmy się na zakupTakże mamy już łóżeczko
))
Przyszła też ta pościel co ostatnio zamawiałam i jestem zadowolona z tego zakupu.
Torbę do szpitala i kosmetyki mam zamiar zakupić w lipcu, a wózek w sierpniu. Planuję też zakupy w Ikei bo ją uwielbiam
Teraz zastanawiam się nad laktatorem i butelkami. Możecie coś dziewczyny poradzić w tym temacie?
ja nadal jestem wierna TT, kupilam tez ten zestaw butelekTen watek to dla mnie prawdziwe źródło inspiracji
Radziłam się Was ostatnio w sprawie używanego łóżeczka, no i po oględzinach i spojrzeniu fachowym okiem mojego przyszłego szwagra (stolarza) zdecydowaliśmy się na zakupTakże mamy już łóżeczko
))
Przyszła też ta pościel co ostatnio zamawiałam i jestem zadowolona z tego zakupu.
Torbę do szpitala i kosmetyki mam zamiar zakupić w lipcu, a wózek w sierpniu. Planuję też zakupy w Ikei bo ją uwielbiam
Teraz zastanawiam się nad laktatorem i butelkami. Możecie coś dziewczyny poradzić w tym temacie?
wkladki laktacyjne sie przydaja jak najbardziej. ja jeszcze nie mam, ale zastanawiam sie nad wielorazowymi. mozna je prac w pralce, a tego czasami dosyc sporo szlo i te jednorazowe w sumie dosc drogo wychodza.ja się zastanawiam nad laktatorem z aventa
butelki kupiłam takie: Zestaw startowy Tommee Tippee 0% BPA PROMOCJA (2380284003) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A co do podkładów to dzięki za informacje. Poszukam w rosmanie.
Myślicie, że warto też kupić wkładki laktacyjne, bo w rosmanie widziałam.
Mój mąż po pracy dziś poszedł do avonu i zakupił pampers 2, chusteczki nawilżające i puder
Dziewczyny a tak na marginesie zastanawiam się ostatnio nad kupnem grzejnika, mikrofalówki
myślicie, że te sprzęty przydadzą mi się przy dziecku???