reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

gosha po domu tak (chyba że masz wykladziny i dywany) problem jest jak dzieciaki wczesnie jak Tymek wstaja bo z rozmiarami ciężko. Teraz jeszcze nie ale góra za miesiac będziecie potrzebowali a befado ma najmniej 18 i to i tak zawyżone.:-(

reklama
karolina wchodziłam na stronkę befado,bardzo fajne buciki i nie drogie. Jedne już sobie wybrałamale do rozmiaru 18 to nam jeszcze trochę zostało :)

Irisson no nie mów że befado nie znasz. Myśmy już 10 par mieli :-D
A te co znalazłaś to Ola będzie miała takie same bosssssssssssskie. :tak:
Ekstra miec dziołszkę dla Maksa one nigdy ładne nie były .z rozsądku je kupowałam bo mi ten fizjoterapeuta polecił.

Karolina wyglądają znajomo :-p no ale faktycznie dla dziewczynki zawsze coś ładnego się znajdzie, zaraz zobaczę dla Laury bo z butów do przedszkola wyrosła, to od razu zamówię jednej i drugiej :-)

ja kupiłam w decathlonie miękkie takie jakby kapcie do chodzenia po domu dla Natalii, na stoisku do fitnessu (ten sklep jest jak dla mnie trochę zakręcony). one wyglądają trochę jak takie do wody - są z siatki, miękkiej gumy i silikonu. w sumie sprawują się fajnie, znajdę gdzieś pewnie zdjęcie
jest też coś takiego http://www.paputki.com.pl/

befado Natalia miała dwie pary, chodziła na zewnątrz ale do domu jak dla mnie za ciężka i za sztywna ta podeszwa

Ostatnia edycja:
matma niczym poza jakością ;-) też są ok ale są gorzej wykonane i podeszwa nie ma systemu wentylacji ;-) ale są
ok

Olga befado nie mają sztywnej podeszwy. Zginają się jak ta lala:tak:

reklama
befado znam do przedszkola najlepsze :) a rozmiarem sie nie musze przejmowac, dzieci maja wielkie stopy po mnie, Tymek juz ma 19 jak mu mierzylam to stopka rowno 12 cm. Majka ma 4latka a rozmiar 28, to jest dopiero masakra. Bedzie miala przechlapane jak ja z kupowaniem butow :/

Irrison wez mi nie mow, chociaz ja akurat slimakow sie tylko brzydze, ale mam autentyczna fobie na pasikoniki, te wielkie zielone, moj maz sie ze mnie smial dopoki nie zobaczyl co sie ze mna dzieje jak to widze. Serio panika. A ja mieszkam kolo takich ogromnych pol, pelno tego u nas, fuj. Majka za to slimaczki caluje bleeee

Do góry