reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

reklama
Anney pytalas o pielegnacje pepka w es. Tutaj mowia zeby nic nie stosowac, no chyba ze wybitnie widac ze jest cos nie tak.
Mozna moczyc tylko pozniej dobrze wysuszyc i tyle.
Ja u Maji nic nie stosowalam. Odpadl po kilku dniach, napewno mniej niz tydzien sie trzymal. Balam sie go moczyc wiec wykapalam ja dopiero jak odpadl. Ale codziennie mylam sama gabeczka [emoji3]
Teraz chyba tez tak bede robic, bo napewno nie bede kapac codziennie, przynajmniej na poczatku.

Kupujecie jakąś specjalną myjkę albo gąbeczkę dla szkraba czy będziecie myć pieluszką, a może czymś innym? Ja mam takie bawełniane, naturalne, organiczne chusteczki suche z rossmana myślicie, że się nadadzą? Rany jak ja nic nie wiem o niemowlakach, aż wstyd :-p Dobrze, że jesteście Wy i zawsze mogę o coś zapytać :tak:

Ruda, ręka. Gąbki sa pełne syfu. A ręka szybko, sprawnie.
Jak juz chcesz myjkę, to wlasnie albo jakieś jednorazowe albo np małe
Frottowe i do prania na 60stopji po każdej kąpieli.

reklama
Ja też będę myć ręką.
Właśnie przyszła moja chusta! [emoji7] ImageUploadedByForum BabyBoom1435219302.251797.jpg
Z dobrych wieści to wczoraj teściowie a zaoferowali, że kupią wózek [emoji16] Tak więc bosko!

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1435219302.251797.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1435219302.251797.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 54
Do góry