reklama
loveboiled
Fanka BB :)
Tak anney w zastrzyku ale doustnie tez chyba jest opcja
ruda-85
Czekając na lepsze czasy.
Usiulka ja mam właśnie ten specyfik, koleżanki polecały, ale ja nie mam doświadczenia.
Kochane! Macie jakieś typy staników do karmienia? Kurcze w sklepie, w którym kupuję bieliznę są za prawie 200zł(zresztą jak wszystkie), a ja już nie mam prawie kasy przez te wszystkie wyprawkowe i remontowe wydatki...ale z drugiej strony przy moim dużym biuście ciężko znaleźć coś z tych tańszych, no i słyszałam, że jednak stanik do karmienia jest b.ważny - w sensie dobrze dobrany...
Kochane! Macie jakieś typy staników do karmienia? Kurcze w sklepie, w którym kupuję bieliznę są za prawie 200zł(zresztą jak wszystkie), a ja już nie mam prawie kasy przez te wszystkie wyprawkowe i remontowe wydatki...ale z drugiej strony przy moim dużym biuście ciężko znaleźć coś z tych tańszych, no i słyszałam, że jednak stanik do karmienia jest b.ważny - w sensie dobrze dobrany...
anney
W UK Maja theorie, ze preparaty na spirytusie osuszaja tylko na zewnątrz, robiąc skorupę, nie pozwalając ranie osuszyć sie w środku, tym samym doprowadzając do zakiszenia jej. Stad polecają stosowanie roztworu wody z sola (antyseptyczne działanie)
Cinamona, amawell, jak jest u was?
Wlasnie, jak amawell???
Cinamona, amawell, jak jest u was?
Wlasnie, jak amawell???
panikara
właśnie dużo osób błędnie myśli, że jest tylko na rany. W szpitalu najczęściej używa się go na odleżyny i przy zmianie opatrunku, więc może stąd ... Ja używam go jak np. zrobi mi się jakiś syfek na buzi, nawet na opuchnięte dziąsło i jak dla mnie nie ma nic lepszego. Myślę, że 50ml wystarczy, bo taka buteleczka jak spray jest bardzo wydajna.
reklama
loveboiled
Love, a czy ty tez dostałaś jakiś zastrzyk po porodzie małego? Pamietam ze mi coś w udo wstrzyknęli, ale za cholerę nie wiem co. Zanim łożysko sie urodziło jesCze
Tak anney wlasnie na urodzenie łożyska