reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

reklama
Zuzzi ta druga sukienka na wesele najładniejsza, pasuje Ci ten fason i świetnie kontrastuje z karnacją, natomiast ostatnia - bez obrazy - postarza Cię bardzo.
Prezent od szwagierki super, ślicznie wyglądasz! :)

Anciikowa nie obrażam się. Wszyscy powiedzieli to samo o tej trzeciej [emoji12] Kurcze najwięcej z Was zagłosowało na tą drugą, ale mąż na pierwszą i dupa! Przecież nie kupię takiej co mu się nie podoba [emoji12] I tak idę kupić dopiero za miesiąc więc może ich już nie być tylko inne [emoji4]

matko! próbuję wybrać kosmetyki i ogólnie chemiczne rzeczy dla Leona, korzystam z porad polecanej tu już kilkukrotnie Sroki (Sroka o...) i jestem załamana syfem jaki nam się wciska i to pod nazwą "od pierwszych dni życia".. ale powoli, powoli wybieram... może się wyrobię do sierpnia...

Na razie wybrałam chusteczki nawilżane, najmniej chemii i tego całego syfu jest w
- Huggies Natural Care
- Johnson's Baby, Skincare Wipes
- chusteczki Netto i Kauflandu też ok.

pas ciążowy - ja obecnie noszę

zdecydowanie odciąża mi plecki, spojenie lonowe przestało boleć, generalnie sporo lżej chodzić

ale nie jest to najwygodniejsze

reklama
Blerka, dzieki za info. Fajnie, ze rozpoczelas ten temat! Ja do tej pory uzywalam wlasnie tych Johnsona, tak na czuja ten sklad wydawal mi sie najlepszy, a tu prosze :-)

Do smarowania mam olej kokosowy eko od Ekowital, byl na promocji w leclercu w zeszlym tyg za 8 pln. Teraz ja go uzywam, a potem bedzie dla maluszka. Jest w sloiku, szybko sie mozna do niego dostac I wyglada na to, ze bedzie tez wydajny.

Anney chyba cos pisala wczesniej o naturalnych kosmetykach.

Do góry