reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla sierpniowych skarbeczkow :D

Zuzzi takie koszulki u nas tez mozna kupić i sa rożne opcje po słowach "keep calm".. Ale ja chyba nie będę nic kupowac ..
Co do sukienek wszystkie śliczne ale ja bym była za niebieskimi ze wskazaniem na ta pierwsza czyli bez koronek.. Bedzie ślicznie wyglądać zwłaszcza ze brzuszek jeszcze urośnie.. :)

reklama
Zuzzi ja moja wyobraźnia brzuszek ci powiększyłam [emoji136] i dlatego tamta mi sie najbardziej spodobała ale wszystkie sa śliczne :) jeju tez chciałabym taka figurę [emoji5]️

Ostatnia edycja:
Zuzzi, dla mnie tez ta granatowa z aplikacja, bez koronki. Na zdjeciu swietnie sie prezentuje.

Akuku, a ja sie juz napalilam na zdjecie Emilka w opasce :-) Tez dzisiaj niedospana jestem

Bunia, Kruszka, Akuku, Lunera ( sorki jeśli kogoś pominęłam) dziękuję za opinie o sukienkach i komplementy [emoji4] Jesteście kochane, ale ja wcale nie mam idealnej figury. A wyglądam ładnie bo będzie chłopak! Akuku chciałaś dziewczynkę to masz. Ją i mniej urody [emoji12]

Sann dzięki. Obejrzę na żywo bo fajny.

reklama
A to bluzka od męża siostry - spóźniony prezent ImageUploadedByForum BabyBoom1429735774.379621.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1429735774.379621.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429735774.379621.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 50
Do góry