xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Ja tez nie dziergam [emoji16] mialam ten koc minky robic ale zrezygnowalamCzy tylko ja nic dla mojego malucha nie dziergam?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez nie dziergam [emoji16] mialam ten koc minky robic ale zrezygnowalamCzy tylko ja nic dla mojego malucha nie dziergam?
Czy tylko ja nic dla mojego malucha nie dziergam?
Nie tylko Ty Ja to tylko podziwiam co dziewczyny zrobią. Bo z robotek ręcznych to ja beztalencie jestemCzy tylko ja nic dla mojego malucha nie dziergam?
Krasnal widziałaś na fb te poleczki ze świata drewna? Cudowne są [emoji175]Spoko! Ja nawet o tym nie myślę) stwierdziłam, ze kupie jakieś ładne półeczki-domki do ozdoby koło łóżeczka, ale jednak nie cottonballe mialam powiesic.... tez jednak nie bo nie wiem gdzie gwozdzie powbijac taka ze mnie estetka
Krasnal widziałaś na fb te poleczki ze świata drewna? Cudowne są [emoji175]
Elunia kotki fajny motyw. Podoba mi się ten wzór
Nie tylkoCzy tylko ja nic dla mojego malucha nie dziergam?
Zamiast gwoździ polecam Ci w leroy Merlin np takie malutkie przezroczyste haczyki na dwustronnej taśmie nie niszczącej ścian ja właśnie tak zawieszalam i wygląda to super bo haczyków nie widaćSpoko! Ja nawet o tym nie myślę) stwierdziłam, ze kupie jakieś ładne półeczki-domki do ozdoby koło łóżeczka, ale jednak nie cottonballe mialam powiesic.... tez jednak nie bo nie wiem gdzie gwozdzie powbijac taka ze mnie estetka
ja tez nic nie robię. Chętnie bym poprobowala, ale materiału brak.Czy tylko ja nic dla mojego malucha nie dziergam?
A nie odrywaja farby?Zamiast gwoździ polecam Ci w leroy Merlin np takie malutkie przezroczyste haczyki na dwustronnej taśmie nie niszczącej ścian ja właśnie tak zawieszalam i wygląda to super bo haczyków nie widać
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom