reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Dziewczyny patrzcie jakie cudo moj maz kupil [emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170]

Jest swietna . Ale sie ciesze. Wszystko w niej jest cudne. Muzyczka. Projektor. No I jest na prad nie na baterie [emoji7]

1477329917-1d1mld.jpeg
1477329921-1d1mld.jpeg
1477329926-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ekstra ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Joshi mamy identyczna hustawke po corce, jest rewelacyjna. Napewno bedziecie zadowoleni
jak dlugo uzywala? jakos ciagle nie wiem czy Zosi to potrzebne. wydaje mi sie ze najtanszym bujakiem objade sprawe... niektore kolezanki sie wykosztowaly a potem tylko kurzylo sie w kącie...

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Iza bo to fajny motyw :). Ja chciałam miec biala wanienke Ale tak sobie pomyślałam ej matka wariatka będzie wszystko dla dziecka kupowala w szarosciach, granatach, bieli same stonowane kolory a nic dla dziecka. Więc idąc na kompromis kolor biały jest dla mamy a zwierzątka dla Frania :)

Grama u nas hustawka naprawde byla wykorzystana maksymalnie tyle tylko ze moja corcia do najmniejszych i najlzejszych nie nalezala wiec limit wagowy zakonczyl nasze uzytkowanie, ale mysle ze do 8-9 mc byla eksploatowana☺ wiesz to jest cos takiego ze mozna miec ale nie trzeba, ja ze swojego doswiadczenia polecam

reklama
Dziewczyny kupujecie laktator? Jeśli tak to jaki polecacie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moim zdaniem nie ma sensu kupować na zapas.

Grama u nas hustawka naprawde byla wykorzystana maksymalnie tyle tylko ze moja corcia do najmniejszych i najlzejszych nie nalezala wiec limit wagowy zakonczyl nasze uzytkowanie, ale mysle ze do 8-9 mc byla eksploatowana☺ wiesz to jest cos takiego ze mozna miec ale nie trzeba, ja ze swojego doswiadczenia polecam
U nas też huśtawka była w użyciu non stop, ale to pewnie zależy od dziecka. Zobaczysz jakim typem będzie Zosia i wtedy zdecydujesz. Ja teraz też nie kupuję, bo nie wiem kto tam u mnie siedzi. :happy:

Do góry