reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

A ja sie pochwale, ze problem karuzeli mam z glowy bo znajoma sie pytala co nam kupic w prezencie wymienilam jej rzeczy ktorych nie mamy no i zaklepala karuzele ;)

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
1477296148-1d1mld.jpeg

Zmotywujcie mnie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Takiego mam lenia od tygodnia ze siebie mi ciezko ogarnac a co dopiero w domu czy Filipa ( dzieki Bogu Patryk ma 15 lat )

Moj oszalal doslownie!!!!! Byl wczoraj na Flohmarku [emoji41]
120 sztuk ciuszkow przytargal do domu bo Pani sprzedawala wyprawke dla noworodka. Od 56-74 rozmiar . To nic ze matka nie ma gdzie tego juz pomiescic a maly tego nie przenosi. Przeciez ja raz tyle mam juz poprane I poprasowane [emoji21][emoji21][emoji21]
No ale jak mial nie brac jak to akurat na chlopca( jak bedzie Lenka trudno bedzie dresiara) a i cena tylko 50 e . [emoji41]
Przytargal karuzele Fisher price z projektorem ( kuzwa jaka ona ciezka) za zawrotna sume 10 e .przytargal mate rainforest Fisher price za 10 e no I na Dzis umowil sie z Pania do odbioru hustawki elektrycznej Fisher price z projektorem [emoji7] za 50 e . Ale sie wkrecil [emoji23][emoji23][emoji23]
A w sobote przy wieczorze uswiadomilam mu ze zaczelam 32 tydzien a Patryk w 33 sie urodzil [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Chyba sie mi chlop przestraszyl [emoji23][emoji23]
I w niedziele prosze jakie zakupy poczynil.sam z siebie bez mojego stekania.
No jak go nie kochac [emoji173][emoji173][emoji173]
Zdalam sobie sprawe ze przeciez to nasze trzecie dziecko bedzie I choc bym nie byla przygotowana jeszcze do porodu moj facet OGARNIE WSZYSTKO. Ma juz wprawe [emoji41]
Dumna z meza nie ma co !!!!

Fotki wrzuce jak ogarne bajzel wokół siebie [emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

1477296148-1d1mld.jpeg

Takiego mam lenia od tygodnia ze siebie mi ciezko ogarnac a co dopiero w domu czy Filipa ( dzieki Bogu Patryk ma 15 lat )

120 sztuk ciuszkow przytargal do domu bo Pani sprzedawala wyprawke dla noworodka. Od 56-74 rozmiar . To nic ze matka nie ma gdzie tego juz pomiescic a maly tego nie przenosi. Przeciez ja raz tyle mam juz poprane I poprasowane [emoji21][emoji21][emoji21]
No ale jak mial nie brac jak to akurat na chlopca( jak bedzie Lenka trudno bedzie dresiara) a i cena tylko 50 e . [emoji41]
Przytargal karuzele Fisher price z projektorem ( kuzwa jaka ona ciezka) za zawrotna sume 10 e .przytargal mate rainforest Fisher price za 10 e no I na Dzis umowil sie z Pania do odbioru hustawki elektrycznej Fisher price z projektorem [emoji7] za 50 e . Ale sie wkrecil [emoji23][emoji23][emoji23]
A w sobote przy wieczorze uswiadomilam mu ze zaczelam 32 tydzien a Patryk w 33 sie urodzil [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Zdalam sobie sprawe ze przeciez to nasze trzecie dziecko bedzie I choc bym nie byla przygotowana jeszcze do porodu moj facet OGARNIE WSZYSTKO. Ma juz wprawe [emoji41]

Pozazdroscic ja mojego uswiadomilam, ze za 5 tyg juz moze zostac ojcem bo to bedzie 38tydz i dopiero do niego dotarlo jak ten czas leci ! Luby u nas skupil sie bardziej na remoncie niz na wyprawce jako takiej on jest bardziej od technicznych rzeczy hihi ja z kolei bylam od ubranek i wyprawki ;) chociaz czasami bylo mi przykro ze sama latam po sklepach no ale on nienawidzi po sklepach chodzic a ja lubie sobie poogladac ;)
Ostatnio w ogole mnie zdziwil bo do brata napisal, ze juz sie nie moze doczekac kiedy mala sie urodzi ja mialam kryzys powiedzialam mu, ze mam wrazenie, ze on w ogole sie nie cieszy na Emilke a on mi wtedy bach telefon i mowi czytaj co napisalem do brata ! A ja szok kolaborat jakich malo haha no to sie juz zamknelam [emoji14] zabraklo mi po tym argumentow malo tego caly czas podkreslal, ze to byla jego inicjatywa zeby remont w pokoju zrobic :D

thgfflw1k3inkyc3.png

Pozazdroscic ja mojego uswiadomilam, ze za 5 tyg juz moze zostac ojcem bo to bedzie 38tydz i dopiero do niego dotarlo jak ten czas leci ! Luby u nas skupil sie bardziej na remoncie niz na wyprawce jako takiej on jest bardziej od technicznych rzeczy hihi ja z kolei bylam od ubranek i wyprawki ;) chociaz czasami bylo mi przykro ze sama latam po sklepach no ale on nienawidzi po sklepach chodzic a ja lubie sobie poogladac ;)
Ostatnio w ogole mnie zdziwil bo do brata napisal, ze juz sie nie moze doczekac kiedy mala sie urodzi ja mialam kryzys powiedzialam mu, ze mam wrazenie, ze on w ogole sie nie cieszy na Emilke a on mi wtedy bach telefon i mowi czytaj co napisalem do brata ! A ja szok kolaborat jakich malo haha no to sie juz zamknelam [emoji14] zabraklo mi po tym argumentow malo tego caly czas podkreslal, ze to byla jego inicjatywa zeby remont w pokoju zrobic :D

thgfflw1k3inkyc3.png
No widzisz co sie czepiasz [emoji6]
Oni sie ciesza tylko nie kazdy lubi to okazywac tak wylewnie ja my bysmy tego chcialy [emoji23]

No moj za tydzien tez remont zaczyna .
Bedzie odswiezac sciany tylko. Ja bylam przeciwna bo jak mam za pol roku isc na nowe mieszkanie to bezsensu itp .no ale moj stwierdzil ze ilez to dla niego ze raz dwa to ogarnie a Fabis wejdzie na czyste mieszkanie[emoji23]
A i co najwazniejsze sprzatanie mnie po tym malowaniu nie interesuje. Posprzata sam [emoji41] .
No to jak mialam sie nie zgodzic hahahaha.

No widzisz co sie czepiasz [emoji6]
Oni sie ciesza tylko nie kazdy lubi to okazywac tak wylewnie ja my bysmy tego chcialy [emoji23]

No moj za tydzien tez remont zaczyna .
Bedzie odswiezac sciany tylko. Ja bylam przeciwna bo jak mam za pol roku isc na nowe mieszkanie to bezsensu itp .no ale moj stwierdzil ze ilez to dla niego ze raz dwa to ogarnie a Fabis wejdzie na czyste mieszkanie[emoji23]
A i co najwazniejsze sprzatanie mnie po tym malowaniu nie interesuje. Posprzata sam [emoji41] .
No to jak mialam sie nie zgodzic hahahaha.

Mnie sprzatanie tez mialo nie obchodzic ale po tygodniu jak widzialam, ze sie za to nie zabiera to wzielam sie za mycie podlogi na kolanach ... Stwierdzilam, ze inaczej bedziemy miesiac mieszkac w balaganie [emoji14] umylam oczywiscie uslyszalam, ze musial po mnie poprawic bo zadeptane bylo nawet pod meblami ! A ja przeciez nic nie przesune... No ale te najgorsze slady byly przy scianach gdzie ja mylam tego juz nie wie [emoji14]

thgfflw1k3inkyc3.png

1477296148-1d1mld.jpeg

Wooow ile ciuchow!
Bierz sie do roboty, niech moc bedzie. Toba! [emoji23]
A facet faktycznie wprawiony w bojach! :)

thgfflw1k3inkyc3.png
Faceci tacy sa, ja mysle o ciazy i malej praktycznie 24/7, ciagle mowie tylko o tym, jak moj nic nie mowi mam wrazenie, ze sie nie przejmuje i nie mysli. Az tu na drugi dzien tekst typu "ciekawe czy mala bedzie do mnie podobna, juz nie moge sie doczekac, kocham was" i wtedy tak slodko to brzmi, ze miekne :) faceci inaczej to przezywaja i co najwazniejsze nie czuja potrzeby ciaglego mowienia o tym. Brakuje mi tylko jego zainteresowania szczepieniami, wyborem najlepszych kosmetykow, materacyka itp., czy to zawsze musi byc kobieca sprawa?

Faceci tacy sa, ja mysle o ciazy i malej praktycznie 24/7, ciagle mowie tylko o tym, jak moj nic nie mowi mam wrazenie, ze sie nie przejmuje i nie mysli. Az tu na drugi dzien tekst typu "ciekawe czy mala bedzie do mnie podobna, juz nie moge sie doczekac, kocham was" i wtedy tak slodko to brzmi, ze miekne :) faceci inaczej to przezywaja i co najwazniejsze nie czuja potrzeby ciaglego mowienia o tym. Brakuje mi tylko jego zainteresowania szczepieniami, wyborem najlepszych kosmetykow, materacyka itp., czy to zawsze musi byc kobieca sprawa?
Lozeczko wybieralismy wspolnie, przewijak tez bo w jednym sklepie byl [emoji14] wanienke tez wybieral luby oczywiscie najwieksza jaka sie dalo ja chcialam mniejsza bo nie dzwigne tego dziadostwa ! Zreszta pozniej chcemy kapac w brodziku bo mamy gleboki .... Nie przetlumaczysz
Komode ja wybralam bo by pewnie wybral najwieksza [emoji14]

thgfflw1k3inkyc3.png

1477309823-1d1mld.jpeg

Karuzelka ale maly bedzie mial poleczke nad lozeczkiem wiec montowac do lozeczka nie bedziemy bo cholera ciezka ona I mam leki aby montowac to nad malym.wiec bedzie sobie stala nad lozeczkiem ale na poleczce.

1477309922-1d1mld.jpeg

Mata edukacyjna bylam na nia napalona ale chyba bym jej nie kupila jak bym ja zobaczyla na zywo. Jak dla mnie cieniutkie podloze.za czasow filipa mialam taka ze maly mi lezal jak na poduszce. A tu troche lipa. No ale chwalic chwalilam meza mego bo taz sam te zakupy poczynil. No I co wazne sluchal mnie jak mu opowiadalam co chce kupic I co mi sie podoba [emoji23][emoji23][emoji23] Bo I o karuzelce jak I o macie gadalam .

Hustawke odbiorze Dzis wieczorem .a cichow jeszcze nie ogarnelam [emoji23]
Cdn !!!

reklama
Te do czoła potrafią się mocno mylić. Warto chyba przejrzeć opinie na necie. Ja z tego swojego (do ucha) jestem zadowolona. Porównywalam kilkukrotnie do pomiarów z rteciowwgo i wyniki były bardzo zbliżone do siebie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
To ja mam do czola i dziala dobrze. Tez porownywalam z rtęciowym ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry