reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

U mnie pracowity dzien jak na mój brzusio. Zasłony pościel itp, dobrze ze maz pomaga. I właśnie sie okazało, ze nam sie łóżeczko nie zmieści.

I właśnie stad pytanie, czy któraś z was kupuje (nie wiem jak to sie nazywa bo w Polsce dawniej nie było) taki jakby kosz cały z materiału, przenosi sie w tym dziecko np do wózka, oczywiście ma uchwyty i jest zasuwane jak śpiworek. Moze kokarzycie?

reklama
W mojej miastowsi 6.10 otwierają PEPCO [emoji41] serce się cieszy, portfel płacze [emoji23]

cb7wugpju04jz4q8.png

Chyba wlasnie portfel sie cieszy! [emoji16] tam sa tak fajne rzeczy po tak niskich cenach, ze szok [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie pracowity dzien jak na mój brzusio. Zasłony pościel itp, dobrze ze maz pomaga. I właśnie sie okazało, ze nam sie łóżeczko nie zmieści.

I właśnie stad pytanie, czy któraś z was kupuje (nie wiem jak to sie nazywa bo w Polsce dawniej nie było) taki jakby kosz cały z materiału, przenosi sie w tym dziecko np do wózka, oczywiście ma uchwyty i jest zasuwane jak śpiworek. Moze kokarzycie?
Takie cos jak daja do wozkow 3w1 w wersji z przekladana rączką ? Mialam takie do poprzedniego wozka. Ani raazu nie uzylam

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry