reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

reklama
To już się robi obsesja :) ja wcz w rossmanie widziałam mini puzzle w Liski i nie zgadniecie jakie miałam skojarzenie ?! :d

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Haha... no ciekawe jakie?[emoji23]

@LisiaMama pomyśl o firmie z rzeczami dla dzieci w liski, bo widzisz jak na nas wpłynęłaś[emoji6]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Liski, liski wszędzie widzę[emoji1] A tak poważnie też dopadło mnie to zboczenie i jak widzę coś w liski to o Tobie myślę [emoji6][emoji23]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak samo. A wczoraj jak wpisałam.w ali słowo klucz lis to dostałam oczopląsu ;)

cb7wugpju04jz4q8.png

Wiecie co dziewczyny, zaczęłam bardziej doceniać te z Was, ktore mają już dzieci... ;) Na weekend przyjechała moja siostra ze swoim 18mc synem, o 6 miałam już pobudkę, bo ciocia obiecała placki na śniadanie i od rana latanie, zabawianie, przynoszenie butów, bo czas na spacer... A to dopiero 3h !!! [emoji33] [emoji23]

P.s w zly watek wrzucilam post :/

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry