reklama
Nonkatoja
Fanka BB :)
Haha... no ciekawe jakie?[emoji23]To już się robi obsesja ja wcz w rossmanie widziałam mini puzzle w Liski i nie zgadniecie jakie miałam skojarzenie ?! :d
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
@LisiaMama pomyśl o firmie z rzeczami dla dzieci w liski, bo widzisz jak na nas wpłynęłaś[emoji6]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
Ja tak samo. A wczoraj jak wpisałam.w ali słowo klucz lis to dostałam oczopląsuLiski, liski wszędzie widzę[emoji1] A tak poważnie też dopadło mnie to zboczenie i jak widzę coś w liski to o Tobie myślę [emoji6][emoji23]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiecie co dziewczyny, zaczęłam bardziej doceniać te z Was, ktore mają już dzieci... Na weekend przyjechała moja siostra ze swoim 18mc synem, o 6 miałam już pobudkę, bo ciocia obiecała placki na śniadanie i od rana latanie, zabawianie, przynoszenie butów, bo czas na spacer... A to dopiero 3h !!! [emoji33] [emoji23]
P.s w zly watek wrzucilam post :/
P.s w zly watek wrzucilam post :/
majka23x
Sliczny! [emoji7] Jakiej firmy?
lezaczek juz czeka na malego
Tiny love 3w1Sliczny! [emoji7] Jakiej firmy?
LisiaMama
Tiny love 3w1
Producent powinien nam juz dać jakaś kartę stałego klienta na cała grupę, bo juz co druga z nas go ma [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tiny love, ma funkcje lezenia, siedzenia i bujaniaSliczny! [emoji7] Jakiej firmy?
creativo
Ja nie mam haha i nie bede miala bo dostalismy lezaczek i kosz mojzesza wiec to bylby zbedny gadzetProducent powinien nam juz dać jakaś kartę stałego klienta na cała grupę, bo juz co druga z nas go ma [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
elifit
Moderatorka
W mojej miastowsi 6.10 otwierają PEPCO [emoji41] serce się cieszy, portfel płacze [emoji23]