reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

reklama
Mamusie ratujcie. Jaki przewijak- nakładany na łóżeczko, razem z komoda czy całkiem oddzielny. Pokoju dla młodego na razie nie planujemy, bo chcemy przeprowadzić się, łóżeczko będzie w naszym pokoju, a komoda i inne gadżety w innym. Z czasem łóżeczko pewnie też tam bedzie.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nigdy nie mialam przrwijaka, kladlam zawsze kocyk na lozko i przebieralam tak dzieci. Zawsze mialam wszystko naszykowane pod reka (mączkę ziemniaczana, chusteczki, pampersy, itd). Teraz tez nie potrzebuje przewijaka ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie bo mnie wywalalo co chwile :(
Za to dzisiaj kupilismy farbe itd do przemalowania pokoju no i komoda juz zamowiona i zaplacona bedzie za 1-2tygodnie do odebrania

Musze jeszcze ladne szablony poszukac nie naklejki zeby biala farba namalowac moze ktoras z was znalazla jakies fajne szablony ;) ?

thgfflw1k3inkyc3.png
Ja mam szablon motylki, i malowalam zlota i srebrna farba dziewczynom [emoji4] ladnie wyglada bo sie blyszczy, 2-3 godziny i nie smoerdzialo. Ale malowalam to jeszcze przed ciaza

Ja nigdy nie mialam przrwijaka, kladlam zawsze kocyk na lozko i przebieralam tak dzieci. Zawsze mialam wszystko naszykowane pod reka (mączkę ziemniaczana, chusteczki, pampersy, itd). Teraz tez nie potrzebuje przewijaka ;)

Mnie przewijak służy jako przechowalnia wszystkiego co łóżeczko zagraca. Pod nim jest zwykle kopa ubranek do poskładania [emoji23]

cb7wugpju04jz4q8.png

Mnie przewijak służy jako przechowalnia wszystkiego co łóżeczko zagraca. Pod nim jest zwykle kopa ubranek do poskładania [emoji23]

cb7wugpju04jz4q8.png

Ja mam przewijak komodę wiec o tyle dobrze, ze sa dwie duże szuflady, do których powkładałam pieluszki i ubranka [emoji846] wszystko w jednym miejscu i pod ręka [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja z Olx jeśli nie moge pojechać po dana rzecz osobiście to proszę, zeby mi na Allegro wystawili. Uczciwy sprzedawca nie robi o to problemu, a tam juz prawo konsumenta lepiej chroni [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na olx wystawiałam rzeczy, bo nie chciałam płacić za allegro. Pisałam w opisie, że odbiór wyłącznie osobisty. Jak ktoś chciał, żebym wystawiła na allegro i wysłała, to odmawiałam. Mówiłam, że mogę wysłać, ale to już ryzyko kupującego. Jak ktoś się zgodził, to uczciwie wysyłałam, więc nie zawsze to jest równoznaczne, że jak ktoś jest uczciwy, to się zgodzi na allegro wystawić.
Ale fakt, że sama wolę nie ryzykować i na olx sprawdzam tylko oferty z mojego miasta, żeby w razie czego odebrać osobiście.

Sprawdzilam na stronie smyka i sa te pajace, ale w cenie 79,90 zl. No trudno, maz dzis mowil ze pojedziemy do smyka jak odzyskamy auto bo chcial jakies buty kupic Szymkowi na zime (cos ala grubasne skarpety) i akurat mezowi sie tam w smyku jakies spodobaly [emoji23]

reklama
Do góry