Antiope
Fanka BB :)
U nas sprawdził się ten nakładany na łóżeczko. Wcale nie trzeba go co chwilę zdejmować.Mamusie ratujcie. Jaki przewijak- nakładany na łóżeczko, razem z komoda czy całkiem oddzielny. Pokoju dla młodego na razie nie planujemy, bo chcemy przeprowadzić się, łóżeczko będzie w naszym pokoju, a komoda i inne gadżety w innym. Z czasem łóżeczko pewnie też tam bedzie.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Kompletna bzdura. My zrezygnowaliśmy z niego tylko dlatego, że synek walił w niego tak nogami, że poszedł na zgrzewie i wyszła gąbka i przestał być higieniczny, więc poszedł do śmieci, a kolejnego już się nie opłacało kupować. No ale posłużył nam chyba do roku. Oczywiście dziecko jak już się obraca, to trzeba bardzo pilnować i nie można odejść od takiego przewijaka na krok, jak dziecko na nim leży, ale dokładnie tak samo jest w przypadku przewijaków na komodę, czy całkiem osobno.A długo korzystałas z przewijaka na łóżeczko? Bo na jakimś forum czytałam że mogą na krótko wystarczyć, nawet na 2-3 miesiące tylko i to mnie odstraszyło. To prawda, czy głupoty gadają?
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Dodatkowo już nie pamiętam jaka Ty wysoka jesteś, ale ja mam 170 cm i dla mnie, jak i dla mojego D (185 cm) przewijak na łóżeczko jest na idealnej wysokości. Komody i oddzielne przewijaki są chyba na ogół niższe, więc w naszym przypadku oznaczałoby to zginanie się przy każdej zmianie pieluchy, a na początku robi się to bardzo często, więc to niezbyt komfortowe dla kręgosłupa.