reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Dlatego jeszcze rozważam ich zakup. Na razie mam tetrowe 3 szt i 1 flanelową, więc jeszcze nie dużo. Trochę mu szkoda kasy na te bambusowe, ale myślę, że chociaż 3 kupię.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja kupiłam bardzo dobrej jakości flanelki i tetrę i sa bardzo przyjemne w dotyku [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
spoko u mnie chyba duzo lidli w miescie i o 15 bylo jeszcze calkiem sporo ale nic nie kupilam. nie moglam sie zdecydowac:)

prosze o pomoc w sprawie PIELUCH "TETROWYCH" I OTULACZY (?), nie wiem ile i jakich pieluch potrzebuje i do czego? sa flanelowe, tetrowe, bambusowe, muslinowe (?), i nie wiem jeszcze jakie... czuje instynktownie ze powinnam z 10 szt kupic (chociazby zeby buziaka otrzec jak uleje) ale ile i jakich o ktore do czego?

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Podstawa to tetrowe przynajmniej dla mnie. I tez można trafić na bardzo divra tetre albo taka (ta tansza z tanszej) ze sie dziury robią
Flanela byla ta do "lekarza" jak się u niego dziecko kladlo do badania
Banbusiwe mysliniowe to pewnie taki trend z blogów.
Ze 2 na spacerek można by zakupić taki bajer. Komu nie szkoda kasy i ma jej na tyle to może pewnie miec tylko takie. Pewnie milsze i dobry to materiał. Chociaż nie wiem jak po praniu? Bo terta jest rewelacyjna pod tym wzgledem

Tak właściwie to na matherhood jest wyprzedaż fasolek do karmienia z 69 na 39 wzory z poprzedniej kolekcji

Link do: Fasolka Motherhood | Motherhood

I śpiworkow w rozmiarze 56-86 z 99 na 49

http://motherhood.pl/sklep/spiworek-3w1-15/

I jeszcze flanelki na 14,90 zestaw 3 sztuk i zwykle pieluszki tetrowe na 19,90 zestaw 5 sztuk

Mam juz w domu i naprawdę polecam, bo w dotyku bardzo sie różnią od tych z pepco na przykład [emoji4]

Ja też lubię robić na przekór i bym kupiła! A teściowej bym powiedziała że ona raz już dziecko wychowała i jest w nim wiele do poprawy ! Ja tak powiedziałam swojej jak mi zaczęła mówić żebym małej to czy tamto dawała/ nie dawała itd. Najmadrzejsza. Ale ja to nie lubię swojej teściowej...

Co do kosza jest super. Ja mam kołyske po corci i też dużo osób nam mówiło po co, że to na chwilę itd. A guzik prawda bo mała spala w niej 8 mcy, usypiala w niej sama dzięki kołysanka i byłam mega zadowolona i jeszcze mniej miejsca zajmowała niż teraz łóżeczko.

w57vhqvk2z02onaz.png
Nie daj się kochana, ja jestem taka że mogę wysłuchać ale jak już powiedziałam do męża że mi nikt nie będzie wychowywał dziecka, ja ostatnio chyba przez hormony to szczera do bólu się zrobiłam aż sama jestem w szoku bo tyle rzeczy zaczęło mnie irytować i jak ludzie ingerują w nie swoje życie że aż mnie to wkuur...a tak że jadę z tematem naprawdę nie ma co dać sobą rządzić Twoje dziecko Twoje decyzje no niee

W ogole takie teksty, ze to na chwile sa bez sensu, bo wiadomo, ze dzieci super szybko rosną i wszystko co kupujemy bedzie na chwile [emoji846] wychodząc z tego założenia od razu na 2-latka trzeba by było kupować a i to zaraz wyrośnie przecież [emoji6]

Bambusowe oddychające i są antyalergiczne
Ja kupiłam do tej pory 10tetrowych i 5 flanelowych
Ostatnio w Tesco widziałam fajne tetrowe Ale muszę sprawdzic opinie podobno najlepsze są pieluchy motherhood

Takie cuda mam z lidla
14182387_1350081315021597_1220031247_n.jpg

reklama
Bambusowe oddychające i są antyalergiczne
Ja kupiłam do tej pory 10tetrowych i 5 flanelowych
Ostatnio w Tesco widziałam fajne tetrowe Ale muszę sprawdzic opinie podobno najlepsze są pieluchy motherhood

Takie cuda mam z lidla
14182387_1350081315021597_1220031247_n.jpg
Super!!

Tez udalo mojej mamie sie cos upolowac.
Tylko nie takie ilości. Woow.
U nas po 9 juz nic nie bylo.
A tak Chcialam kurde posciel do lozeczka.ehhj

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry