reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Nie to nie. ŚWINIA Z NIEJ [emoji23][emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]
Ale pewnie masz racje ona chyba ma albo miala inna aukcja dla panny I wiecej sztuk bylo I cena byla ponad 400 zl chyba.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dałam cenę max 550zł. Jeszcze 4 dni do końca. Chyba jak mnie ktoś przebije to pasuję :( mooooożeeeee dociągnę do 600zł ale raczej nie. W sumie i tak aż tyle kombinezonów nie potrzebuję ;) za to kupiłam kilka szmatek w H&M przez net tym razem - jak przyjdą to się pochwalę. No i zamówiłam śpiworek od MijaJG - czas oczekiwania jakieś 14 dni roboczych od zaksięgowania pieniędzy więc myślę, że będę mogła się pochwalić najwcześniej za 3 tygodnie ;)

reklama
Dałam cenę max 550zł. Jeszcze 4 dni do końca. Chyba jak mnie ktoś przebije to pasuję :( mooooożeeeee dociągnę do 600zł ale raczej nie. W sumie i tak aż tyle kombinezonów nie potrzebuję ;) za to kupiłam kilka szmatek w H&M przez net tym razem - jak przyjdą to się pochwalę. No i zamówiłam śpiworek od MijaJG - czas oczekiwania jakieś 14 dni roboczych od zaksięgowania pieniędzy więc myślę, że będę mogła się pochwalić najwcześniej za 3 tygodnie ;)
Kochana, jak pokazałam mojemu te ciuszki, to powiedział, że ładne, ale jak już na początku licytacji cena taka to na sam koniec dojdzie do 800zł. Mam nadzieję, że jednak nie i uda Ci się kupić w rozsądnej cenie, bo zestaw super[emoji6]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana, jak pokazałam mojemu te ciuszki, to powiedział, że ładne, ale jak już na początku licytacji cena taka to na sam koniec dojdzie do 800zł. Mam nadzieję, że jednak nie i uda Ci się kupić w rozsądnej cenie, bo zestaw super[emoji6]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

No tez myślę że na 600zł się nie skończy dlatego będzie pass ;)

Ciuchy sa zarabiste. Ale Mysle ze 550zl to dosc.i wiecej nie ma co.zreszta mamy jeszcze Duzo czasu I napewno takie aukcje jeszcze przed nami.
Wieczorem siedzialam I jest pelno takich boskich zestawow.
My ustalilismy ze kupny jeden taki lepszy zestaw 57-68 oraz drugi 68-74. A reszte podokupuje po sklepach stacjonarnych.
Po cichu licze na zezwolenie od gina co do podroz do Pl.
Tam zaatakuje tez znajome lumpki. Na te ciupkie dzieci zazwyczaj ciuchy sa jak nowki.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja chcę pokupować tylko nowe rzeczy, bo używane już mam i kupuję tylko po to, żeby młodszy nie miał wszystkiego używanego. No ale na razie nic nie kupiłam, bo jakoś dla chłopców nic mi się nie podoba. Chyba muszę pochodzić po sklepach, pomacać, może wtedy będę w stanie prędzej coś wybrać.

Ja wymieniam cała garderobę, aż żal mi tych sukienek, które nigdy nie były ubrane :) co do sukienek tak jak pisalyscie nie kupujcie za dużo!
1470397670555.jpg
1470397678837.jpg

Te właśnie znalazłam w porzadkach:/

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1470397670555.jpg
    1470397670555.jpg
    45,8 KB · Wyświetleń: 489
  • 1470397678837.jpg
    1470397678837.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 494
reklama