reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
koleżanka młoda mama namówiła mnie, żebym nie kupowała biustonoszy do karmienia (które wyglądają jak dla babci i cena kosmiczna) tylko takie sportowe, bez problemu się rozciągają jak mi cyc urośnie:) póki co mam może o rozmiar większy, ale pewnie od mleka mi urośnie..wczoraj kupiłam taki za całe 15 zł:) zastanawiam się tylko czy biust nie deformuje się od takich "materiałowych" biustonoszy?,, ja zawsze nosiłam push-upy, bo rozmiar B, nawet teraz sie jeszcze w nie mieszcze...

Malami, super wózek, właśnie czegoś podobnego szukam. Hartan są bardzo wysoko notowane w rankingach wózków. Najgorsze jak zaczynam słuchać sprzedawców.

Anka bardzo ładne ciuszki. Next jest super jakościowo. Lubiłam też ciuszki GAP.

Kasia śliczny kocyk!

Agne ja to chyba obejrzałam podotykałam ,porozkładałam ze 30 wózków ,zaden nie pasował bo jak gondola była ok to za wąskie spacerówki ,albo spacerówka ok to gondola za mała,albo za bardzo plastykowe ,albo stelaz po złozeniu duzo miejsca zajmował ...........i ten juz oglądalismy 2 razy na zywo i jednak na niego sie zdecydowaliśmy ..

pinio, ja rozważałam Bebetto Murano. Ostatecznie zdecydowałam się jednak na inny (jane muum) ale Bebetto jest bardzo podobne (prowadzenie, ciężar, stylistyka) do Jedo Fyn więc jak dorwiesz gdzieś w sklepie Jedo to będzie prawie tak jak Bebetto. Ja początkowo byłam bardziej za Jedo, mąż za Bebetto ale osatecznie wybór padł na jeszcze inny wózek :)

reklama
Do góry