reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
ja polecam huśtawkę z fisher price, ja kupiłam z serii rainforest, są jeszcze bujaczko- leżaczki, ale jakoś uparłam się na huśtawkę, sama buja hihi, fajna kolorowa,
karuzele też kupuje z fisher price, bo patrzyłam tiny love i nie mają ani lapki ani projektora a ceny kosmiczne, a ja chce właśnie z tą lampeczką no i te odgłosy natury, muzyka poważna, oraz bicie serca to mnie przekonało, no i pilot, bo pamiętam że Oliwia miała taką nakręcaną i co już troszkę usnęła muzyka przestawała grać, podchodziłam nakręcić, to nie dość że dźwięk nakręcania małą rozbudzał to jeszcze jak mnie widziała od razu otwierała oczy, więc teraz stawiam na tą z pilotem włącze z końca pokoju i git heheh
a nad karuzelą zastanawiam się najdłużej wam powiem, bo z Oliwią to był najlepszy zakup, przydała się od urodzenia aż do 2 roku życia!!! córkę wkładało sie do łózeczka nakręcało i usypiała, super naprawdę mam nadzieję że przy drugim dziecku też będę zadowolona z tego gadżetu
bo np. przewijaka nie kupuje u mnie sie nie przydał wogóle mimo że byłam po cc to eeee tammm u mnie zbędne, no i śpiworek też się nie przydał, Oliwia nie lubiła w nim spać

Mgiełka, a ta karuzela z projektorem, to używa się po zmroku, czy jak? Nie mam pojęcia jaką kupić, ja miałam tiny love z Mozartem, Bachem, odgłosami natury. Bardzo się sprawdziłą, bo była taka niebanalna, dużo się tam ruszało na górze, przekręcało.
U mnie każde dziecko miało inne preferencje, najmłodsza Helenka uwielbiała tą karuzelę, ubaw miała, gaworzyła do niej, klaskała itp., syn się wcale nie interesował, za to bez śpiworka to on nie spał, bo tak się rozkopywał (do dzisiaj) że marznął i koniecznością był śpiworek przez długi czas. A potem już mi się nie przydał do dzieci wcale.

To ja się pochwalę naszą limuzyną dla małego :-D

Zobacz załącznik 549489Zobacz załącznik 549490Zobacz załącznik 549491Zobacz załącznik 549492

to wózek niemieckiej firmy Hartan ....leciutki i składany 1 reką zajmuje mało miejsca a to dla nas wazne bo dużo autem jezdzimy ,czekoladowy kolor nie czarny ...a w srodku bezowy w muchomorki :D tapicerka cała zdejmowana i do prania w pralce,gondola tez składana na płasko ,mozliwosc regulacji zawieszenia na miekkie lub twarde ...
zobaczymy jak w praktyce sie sprawdzi :szok:

reklama
Do góry