reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Dziewczyny mam problem, poszukuję materacyka do łóżeczka o wymiarach 120x80. Widziałyście gdzieś taki?

Z tego co pamiętam, to jesienią na allegro zawsze pojawia się mnóstwo kombinezonów więc bez sensu szukać teraz jak jeszcze nie jest sezon, bo wiadomo, że jak dużo to i ceny bardzo nie skaczą w górę. Tylko w sklepach to najlepiej w marcu kupować, bo wtedy przeceny są.

Tak, w marcu sobie na zimę śpiwór kupię...... Jaaaagooodaaaaa

Choć rzeczywiście zaplanowałam, ze takowy śpiwór nabędę, to nie zamierzam go kupować teraz... Lae ja to w ogóle niczego nie kupuję jeszcze hahahahaha Powiedzmy, ze się "przymierzam"

cyniczna nie śmiej się ja odkąd mały jest kupuję mu kurtki w marcu na przyszłą zimę bo różnice są powalające. W zeszłym roku w marcu za zimową kurtkę w smyku dałam 30zł a takie same kurteczki potem w listopadzie chodziły po 120zł. A mały miał super kurtkę całą zimę.
W tym roku na niego też już czeka kolejna kurtka. Bo to jest drugi tak drogi wydatek po butach, butki kupujemy mu zawsze nowe i zawsze z oznakowaniem dobrej stópki a za to się płaci, niedługo się mamusie przekonacie.
Adidaski na wiosnę - lato kupiłam mu w styczniu, wtedy kosztowały 50zł.
Na początku jest ciężko ale teraz się nauczyłam przewidywać idealnie ile on urośnie do tego czasu i normalnie mam do tego niesamowite oko, zawsze trafiam idealnie :-).

Ostatnia edycja:
a ja wczoraj kupiłam te rękawisie niedrapki 1pare ecri a druga niebieską
a do tego kupiłam takie smieszne nateriałowe buciki-ecri z jasno brazowmi paskami i kotwiczką
porzuciłam spodnie -chodze w takiel długiej cieniutkiej spódnicy jest przewiewna- chyba jeszcze kilka takich kupie

Adidaski na wiosnę - lato kupiłam mu w styczniu, wtedy kosztowały 50zł.
Na początku jest ciężko ale teraz się nauczyłam przewidywać idealnie ile on urośnie do tego czasu i normalnie mam do tego niesamowite oko, zawsze trafiam idealnie :-).
Jagoda tez mam taką metodę z butkami adidasa:tak:

reklama
Ja sobie dziś w lumpku kupiłam przewiewne spódnice z gumką, sprawdziłam jak sobie je założę pod biust to są idealne i jakie przewiewne :-).
A teraz zawiązałam sobie pareo u góry i mam sukienkę ciążową :-).

Do góry