reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
wygląda ciekawie a jak to rozkładanie wpływa na bezpieczeństwo fotelika ???:confused:
jeśli chodzi o jazdę samochodem to musi być fotelik w pozycji drugiej:tak: a przy stelażu może być w dowolnej pozycji:tak: już miałam przy córci to nosidełko i sprawdziło się super:tak: jest duże, ma budkę, pokrycie na nóżki jedyny minus jest taki że jest ciężkie bo 5kg plus dziecko waży troszkę:baffled:

ja dzisiaj szoping uczyniłam....

chciałam kupić wanienkę ondę, ale panie w sklepie tez mi odradzały i kupiłam zwykłą ze stelażem największa jaka była:-)

do tego kupiłam laktator ręczny lovi i dwie buteleczki ze smokami ale takimi udającymi pierś mamy.... wszystko z jednego kompletu żeby się wkręcały do laktatora...

z laktatora już jestem happy bo jest nie na pompę tylko z taką klameczką i jak spróbowałam bo użyć to wiem, że to był dobry zakup.... normlanie jakby go idealnie do moich piersi zrobili... miękki i super wciąga... chryste co za dziwne uczucie:-D

a i kupiłam małej misi skarpetki z grzechotkami:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
a u mnie laktator nie przydał się:no: nawał pokarmu miałam w szpitalu i położne powiedziały żeby nie używać:no: w sumie i tak nie kupiłam przetrwałam a później szło ładnie:tak: ale skończyło się po 3 miesiącach:baffled: pokarm sam zanikł:baffled: nic nie pomogły masaże, herbatki itp

Catedra a co to za wanienka onda:confused:

a u mnie laktator nie przydał się:no: nawał pokarmu miałam w szpitalu i położne powiedziały żeby nie używać:no: w sumie i tak nie kupiłam przetrwałam a później szło ładnie:tak: ale skończyło się po 3 miesiącach:baffled: pokarm sam zanikł:baffled: nic nie pomogły masaże, herbatki itp

Catedra a co to za wanienka onda:confused:

to taka profilowana wanienka na dwie pozycje...
Wanienka Onda + stojak od firmy OK Baby +Gratisy!! (666739763) - Aukcje internetowe Allegro

no mi laktator na pewno się przyda bo studiuję i na czas mojego pobytu na uczelni stery przejmuje tatuś:-D

zastanawiam się nad tym łóżeczkiem turystycznym co wam wklejałam.... i tak będe musiała do niego materac kupić.... a wtedy wyjdzie ono za 800 zł bez pościeli.... w sumie to chyba już leka przesada:baffled:

chyba jednak rozsądek wygra i kupię drewniane....

fajna ta wanienka:tak: ale u mnie odpada bo nie przymocuje na wannie bo mam asymetryczną i jeszcze przeszkadzają te guziki od hyro:baffled: duża jest fajna bo na długo wystarcza:tak: ja miałam manie kompania małej w sypialni więc mąż ją dźwigał;-) mała taka podręczna jak nie ma kto pomóc:tak: teraz chyba przeniosę się do łazienki:tak:

witajcie, ja długo szukałam spiwora-kombinezonu z łączonymi nóżkami, kuzynka-mama 3 dzieci doradziła, że taki najlepszy, zawsze żałowała, bo dostawała z nóżkami, :tak: nie było na necie, za to w 5 10 15 trafiłam na promocje, z 69,99 na 20 zł , ha piękny, cieplutki, milutki, z rączkami, nóżki łączone, super, wzięłam rozmiar 74, na długość rzeczywiście wielki, ale góra wcale taka obszerna nie jest, a te mniejsze, to strasznie mi się małe wydawały, wiem troche przesadziłam może z tym rozmiarem, ale co tam lużno dziecię może mieć , zwłaszcza na spacerach w gondoli, bo do fotelika to jednak chyba się nie nadaje.

kupilam ten sam:-D:-D:-D:-D tylko nie bylo wiekszych niz 68 tez chcialam 74 ale juz u mnie w5 10 15 nie było:tak::tak::tak::tak:
fajna promocja, nie?:-D tez sie cieszyłam, i jeszcze w ten dzien zachabiłam 2x rajstopki po 3 zł przecenione z 17:tak: ale wiece nie bylo- i tak jedna pare mi wycignela z wielkiej siaty- ale juz tam same skarpetki były tylko oprocz tych 2 par rajstopek:tak::tak::tak:

dziewczyny, chyba mamy podobne gusta :tak: tez mam ten spiworek

Jagoda nie boję się bo nosidełka play rozkładają się na płasko:tak: tak to wygląda mutsy | products | traveller | options

tak własnie dlatego zdecydowałam sie na mutsy z uwagi na ten fotelik..ale mnie sprzedawca powiedzial, że w czasie jazdy tez moge na plasko..musze o tym w takim razie sama poczytać

a oto niektore moje skarby

Załączniki

• IMG_8055.jpg
    IMG_8055.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 57
  • IMG_8056.jpg
    IMG_8056.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 47
  • IMG_8057.jpg
    IMG_8057.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 45
  • IMG_8058.jpg
    IMG_8058.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 40
  • IMG_8059.jpg
    IMG_8059.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 44
  • IMG_8060.jpg
    IMG_8060.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 49
  • IMG_8061.jpg
    IMG_8061.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 42
tak własnie dlatego zdecydowałam sie na mutsy z uwagi na ten fotelik..ale mnie sprzedawca powiedzial, że w czasie jazdy tez moge na plasko..musze o tym w takim razie sama poczytać
Shenkoka z tego co pamiętam takie były oznaczenia na foteliku:baffled::confused: moja i tak jeździła na płasko;-)
łowy śliczne mam taki sam śpiworek do spania z misiem:tak:
ja oczywiście nic nie oglądam i nic nie wiem:no: jutro udam się do 5-10-15:tak:

reklama
Do góry