reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Dawno na Świebodzkim nie byłam, a kiedy studiowałam UWIELBIAŁAM Świebodzki... i tak sobie myślę, czy udałoby mi się tam coś dla Malucha kupić...

reklama
Wiem, że drogi :tak: ale w hurtowni niedaleko mnie zaoszczędze około 500zł także przynajmniej tyle..a chę mieć coś co posłuży także ewentualnemu drugiemu maluszkowi..no i hurtownia zapewnia mi pełen serwis..np. jakby co to zapasowy stelaż

Karcia łóżeczko ładne, ale nie ma wyjmowanych szczebelek a jak dla mnie to podstawa.:tak:Widziałam jak mój Damian próbował wydostać się z łóżeczka przez górę, dobrze że akurat weszłam bo by skoczył na główkę:baffled: Od tamtej pory juz spał bez szczebelek.

Dawno na Świebodzkim nie byłam, a kiedy studiowałam UWIELBIAŁAM Świebodzki... i tak sobie myślę, czy udałoby mi się tam coś dla Malucha kupić...

Ja byłam chyba w zeszłym miesiącu na świebodzkim i wielkich rewelacji nie widziałam no ale zależy kto czego szuka. Też byłam miłośniczką świebodzkiego ale ostatnio jakoś tam mało fajnych rzeczy... teraz nie wiem kiedy się wybiorę bo jestem chora ale jak będę to napiszę co ciekawego widziałam:)

reklama
eedytka to liczę na informacje od Ciebie, bo nie wiem, czy w ogóle jest po co jechać. Interesuje mnie skompletowanie wyprawki (znaczy ubranek) od A do Z, bo naprawdę nic jeszcze nie mam... NIC...

Oglądam sobie kocyki na allegro. Postanowiłam zacząć kupować rzeczy dla Malucha od 14stego lipca...

Ostatnia edycja:
Do góry