reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

ja w ogóle takiej parasolki nie mam zamiaru kupować, bo po co?

Karolinusia, ja się na początku (przy Małej) zarzekałam, że nie jest mi potrzebna, ale jak tylko dostałam w spadku po innym dziecku (Wiki miała ok 2 lat), to nie woziłam jej normalną spacerówką. Inna sprawa, że woziłam ją wtedy tramwajami, a normalna spacerówka była duża, ciężka i nieporęczna (w porównaniu).

reklama
Catedra Ramatti jest do 500 zł i ma testy niemieckiej firmy ADAC... ale nie wiem czy o takie testy Ci chodzi... kiedyś na jakiejś stronie ogladałm te foteliki jak się zachowują na krasztestach (jak to się pisze?:dry:)

no tak to jedyny polski fotelik z tymi crashtestami :) jak kto woli :)
czasem uważam, że to lekkie przegięcie te crashtesty bo one są robione i tak przy 40 km/h a to nic... a czasem jak patrzę jak się zachowują te foteliki przy 40/h to się boję wsiadać z małą do samochodu i wolę kupić drooogi fotelik...

Cyniczna dziś widziałam fajny fotelik kiddy w promocji 650 zł , nawet ok. Zobaczymy ile uda mi się odłożyć ale chciałabym taki z atestami.:tak:

Dziś pojechałam po ten wózek spacerówke-parasolke. Nastawiłam się na czarnego cybexa ale oczywiście kupiłam inny Esprit Flash sunshine:-D. Po zakupie pojechaliśmy do galerii i od razu wypróbowałam na zakupach:sorry2:, świetnie się jeździ, jest lecitki, zwrotny , super :). Tylko nie miał tej barierki z przodu ale pan w sklepie nam dobrał do kompletu. Za całość z tym pałąkiem-barierką zapłaciłam taniej niż na allegro bo 339zł.:-D:-D:-D Ponieważ troche kaski mi się zostało dokupiłam Julce 2 piżamki na większy rozmiar, korale , sukienke na lato, oraz oliwke i szampon dla małej w Mothercare (była promocja na wszystkie ich kosmetyki, były po 4,9 zł):cool2:

Mam dokładnie ten
Wózek spacerowy ESPRIT FLASH SUNSHINE GIRL (953374137) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Cyniczna a coś po polsku? ;)
Ja się zastanawiam nad jakimś 0-18kg, bo w ten co mamy Ania mieści się z ledwością już... Niby głowa nie wystaje, ale nie mieszczą jej się nóżki tyłem do kierunku jazdy i ma tak niewygodnie podkurczone...

Dentico na szyję te korale? Nie boisz się?

Cyniczna a coś po polsku? ;)
Ja się zastanawiam nad jakimś 0-18kg, bo w ten co mamy Ania mieści się z ledwością już... Niby głowa nie wystaje, ale nie mieszczą jej się nóżki tyłem do kierunku jazdy i ma tak niewygodnie podkurczone...

Dentico na szyję te korale? Nie boisz się?

jak masz większe fundusze na taki fotelik to baardzo polecam britaxa 0-18 :)

reklama
Catedra właśnie na niego patrzę i na Graco... Powiedz mi jak to jest z montażem tych fotelików - nie mamy isofixa a pasy są dość krótkie :baffled:

Do góry