Sylvietta
Fanka BB :)
to spróbujesz w piątek
nie wiem jeszcze tylko czy zabieram gondolę czy debiut spacerówki..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja jeździ w gondoli. Smacznie sobie w niej na spacerku śpi... Wkładam ją do gondoli i zasypia, nie uczyłam dziecka "rozglądania się" na spacerkach i jestem z tego bardzo zadowolona. Dzięki temu Tycia smacznie śpi na spacerze i po nim (łącznie średnio 3,5godziny). Spacerówka będzie w kwietniu.Laski a Wy już wozicie maluchy w spacerówkach? Bo ja bym chetnie swoją wyciagnęła, ale wydaje mi się, że jeszcze jest za zimno, chyba do konca marca się wstrzymam...
Hahahahahaha, wybacz, ale jak sobie przypomnę debatę sprzed pół roku na temat głębokości i wielkości gondoli.... hahahahahahahahaja już ze dwa miesiące w spacerówce jeżdzę... nie wyobrażam sobie jeszcze gondoli :/
Quinny... brrrrrrr... nigdy mi się te wózki nie spodobają chyba...wogóle to mam bzika na punkcie Quinny Buzz i Zapp- czarny- limitowana edycja..... ohhhh pomarzyc moznano ale design tego który kupilam jest bardzo podobny;-) generalnie on wzorowany na quinny Zapp ;-)
Hahahahahaha, wybacz, ale jak sobie przypomnę debatę sprzed pół roku na temat głębokości i wielkości gondoli.... hahahahahahahaha![]()
Catedra możesz pisac posta pod postem, jeśli od poprzedniego, którego pisałas minęło 60 minut, to tak btw;-)
Czytałam ten sam artykuł co Ty :-)
Przeczytałam, a o KRK ani słowa :-(dzisiaj na onecie jest artykuł, że najtańsza w Polsce spożywka jest w bydgoszczy![]()
Eli, Amelka nadal pomyka w gondoli i jestem bardzo zadowolona. Wychodzę na spacerek i mała zasypia (3 razy darła się). Gondolę mam dużą (ROAN Marita), więc malutkiej jest cieplutko i wygodnie. Mam nadzieję, że do Świąt dojeździmy. (znowu ma być zimno, wrrrr)
też mam z tego niezły śmiech bo pojeździlam gondolą 3 miesiące
i wiadomo dlaczego karolinusia płaci mniej za słoiczki![]()
co do gondoli Catedra zaraz zdechnę ze smiechu....pamiętam jak mówiłaś o Xlanderach, że fajne tylko ta gondola!!!!!!!! FAKT... Bianka jeździ też już w sapcerówce, ale przez te pier....mrozy była mało używana. A ONET Kłamie)))))))
Byłam dziś na zakupach...wyprzedaż w Smyku....wszystko przebrane, ale wyhaczyłam czapeczkę -taką przejściówkę, bo w dziś w zimowej Bianka miała mokrą główkę, bluzkę i spodenki. A w MC kupiłam bodziaki z krótkim rękawkiem bluze i czapeczki, oczywiście kupiłam sobie też coś-buty-bo co innego mogłam sobie kupić??i tusz do rzęs.
Chciałam w MC kupić Młodej jakąś bransoletkę-DENTICO, ale MC w BDG to jakaś popierdółka.