reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
sylvietta ok :)

Karolinusia pamiętasz naszą kłótnię kiedyś na wyprawkowym o kosztach dziecka? dzisiaj na onecie jest artykuł, że najtańsza w Polsce spożywka jest w bydgoszczy :D

Laski a Wy już wozicie maluchy w spacerówkach? Bo ja bym chetnie swoją wyciagnęła, ale wydaje mi się, że jeszcze jest za zimno, chyba do konca marca się wstrzymam...
Moja jeździ w gondoli. Smacznie sobie w niej na spacerku śpi... Wkładam ją do gondoli i zasypia, nie uczyłam dziecka "rozglądania się" na spacerkach i jestem z tego bardzo zadowolona. Dzięki temu Tycia smacznie śpi na spacerze i po nim (łącznie średnio 3,5godziny). Spacerówka będzie w kwietniu.:tak::-D
ja już ze dwa miesiące w spacerówce jeżdzę... nie wyobrażam sobie jeszcze gondoli :/
Hahahahahaha, wybacz, ale jak sobie przypomnę debatę sprzed pół roku na temat głębokości i wielkości gondoli.... hahahahahahahaha :-D:-D:-D:-D:-D:-D
wogóle to mam bzika na punkcie Quinny Buzz i Zapp- czarny- limitowana edycja..... ohhhh pomarzyc mozna:-D:-D no ale design tego który kupilam jest bardzo podobny;-) generalnie on wzorowany na quinny Zapp ;-)
Quinny... brrrrrrr... nigdy mi się te wózki nie spodobają chyba...:baffled:

Catedra możesz pisac posta pod postem, jeśli od poprzedniego, którego pisałas minęło 60 minut, to tak btw;-)
Czytałam ten sam artykuł co Ty :-)

Hahahahahaha, wybacz, ale jak sobie przypomnę debatę sprzed pół roku na temat głębokości i wielkości gondoli.... hahahahahahahaha :-D:-D:-D:-D:-D:-D

też mam z tego niezły śmiech bo pojeździlam gondolą 3 miesiące:-p

Catedra możesz pisac posta pod postem, jeśli od poprzedniego, którego pisałas minęło 60 minut, to tak btw;-)
Czytałam ten sam artykuł co Ty :-)

i wiadomo dlaczego karolinusia płaci mniej za słoiczki:-p

Eli, Amelka nadal pomyka w gondoli i jestem bardzo zadowolona. Wychodzę na spacerek i mała zasypia (3 razy darła się :p). Gondolę mam dużą (ROAN Marita), więc malutkiej jest cieplutko i wygodnie. Mam nadzieję, że do Świąt dojeździmy. (znowu ma być zimno, wrrrr)

Eli, Amelka nadal pomyka w gondoli i jestem bardzo zadowolona. Wychodzę na spacerek i mała zasypia (3 razy darła się :p). Gondolę mam dużą (ROAN Marita), więc malutkiej jest cieplutko i wygodnie. Mam nadzieję, że do Świąt dojeździmy. (znowu ma być zimno, wrrrr)

ma być zimno? NIEEEEEEE zimo daj sobie już na luz bo ja mam dość...

też mam z tego niezły śmiech bo pojeździlam gondolą 3 miesiące:-p

i wiadomo dlaczego karolinusia płaci mniej za słoiczki:-p

co do gondoli Catedra zaraz zdechnę ze smiechu....pamiętam jak mówiłaś o Xlanderach, że fajne tylko ta gondola!!!!!!!! FAKT... Bianka jeździ też już w sapcerówce, ale przez te pier....mrozy była mało używana. A ONET Kłamie :))))))))

Byłam dziś na zakupach...wyprzedaż w Smyku....wszystko przebrane, ale wyhaczyłam czapeczkę -taką przejściówkę, bo w dziś w zimowej Bianka miała mokrą główkę, bluzkę i spodenki. A w MC kupiłam bodziaki z krótkim rękawkiem bluze i czapeczki, oczywiście kupiłam sobie też coś-buty-bo co innego mogłam sobie kupić?? :) i tusz do rzęs.

Chciałam w MC kupić Młodej jakąś bransoletkę-DENTICO :), ale MC w BDG to jakaś popierdółka.

Ostatnia edycja:
reklama
co do gondoli Catedra zaraz zdechnę ze smiechu....pamiętam jak mówiłaś o Xlanderach, że fajne tylko ta gondola!!!!!!!! FAKT... Bianka jeździ też już w sapcerówce, ale przez te pier....mrozy była mało używana. A ONET Kłamie :))))))))

Byłam dziś na zakupach...wyprzedaż w Smyku....wszystko przebrane, ale wyhaczyłam czapeczkę -taką przejściówkę, bo w dziś w zimowej Bianka miała mokrą główkę, bluzkę i spodenki. A w MC kupiłam bodziaki z krótkim rękawkiem bluze i czapeczki, oczywiście kupiłam sobie też coś-buty-bo co innego mogłam sobie kupić?? :) i tusz do rzęs.

Chciałam w MC kupić Młodej jakąś bransoletkę-DENTICO :), ale MC w BDG to jakaś popierdółka.

hehehehe fakt :D ile rozkminek było o tych gondolach:-p też mam teraz z tego kupę śmiechu... każda była taaaka mądra:-D:-D:-D a ja to szczególnie... i ta ogromna gondola w maricie to mi posłużyła że hoho:-D:-D:-D nie przewidziałam, że moje bejbe to taki ciekawski stwór

tak samo z ubrankami... pamiętasz jak wklejałam foty, że wyprane i wyprasowane do pół roczku ubranka?
starczyły na pierwsze dwa miesiace:dry:
dzieci są nieprzewidywalne:happy2:

ja ostatnio w smyku kupiłam fajoskie spodenki na wiosnę na wyprzedaży za 22 zł i czapeczkę za dychu...
no i kupiłam też w nexcie rajstopki na romiar 6-12 miechów bo mi wyrosło dziecię...

Ostatnia edycja:
Do góry