reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Hej dziewczyny!(Catedra:-D) Mam mozliwosc kupic taki wozek Britax buggy debenham Ipswich prams strollers for sale za £20. To Britax. W swietnej kondycji,rozklada sie do pozycji pollezacej, odpowiedni do 5-go roku zycia dziecka. Pan nie byl w stanie okreslic jaki to rodzaj Britaxa. Jesli ktoras z Was widziala podobny czy oplaca sie go kupic i czy jest ciezki. Mam nadzieje ze ktos "go" rozpozna:-p:tak:;-)

britaxy cieżko w PL dostać. Nigdy żadnego nie widziałam na oczy. Na pewno jest dość sporych rozmiarów i nie składa się jak parasolka, więc zajmuje sporo miejsca. Bardzo przypomina graco quattro tour. Podejrzewam, że waży minimum 9 kg. Britax to niemiecka firma i widziałam ich foteliki i są bardzo dobrej jakości. Nie wiem jak ich ceny się kształtują ale to dobra firma, myślę, że się nie zawiedziesz. Wózek na pewno jest bardzo wygodny da dzieciaczka

reklama
Laski a Wy już wozicie maluchy w spacerówkach? Bo ja bym chetnie swoją wyciagnęła, ale wydaje mi się, że jeszcze jest za zimno, chyba do konca marca się wstrzymam...

Laski a Wy już wozicie maluchy w spacerówkach? Bo ja bym chetnie swoją wyciagnęła, ale wydaje mi się, że jeszcze jest za zimno, chyba do konca marca się wstrzymam...

Elu my już od miesiąca w spacerówce bo Adaś jest za długi do gondoli:-). Jest dosyć obudowana i ma dobrą osłonkę na nóżki. Niestety, nie przypuszczaliśmy, że Adam wyrośnie z gondoli tak szybko i kupiłam wózek z mniejszą.

tylko musimy zaznaczyć że są spacerówki i parasolki:tak: moja jeździ w spacerówce, włożona w śpiwór z okryciem na nóżkach:tak: ma dużą budkę i grube siedzisko:tak: a parasolkę zostawiam na ciepłe dni, bo nie wyobrażam sobie wozić dziecko na mrozie w takim typie wózka:no:

Ja do spacerówki przerzuciłam chłopaków 2 miesiące temu chyba (albo ponad), bo mi za nic nie chcieli leżeć w gondolkach. Muszą się gapić i koniecc. Co do parasolek, to jak chłopcy skończą 2 lata chyba dopiero zanabędę taką. Wcześniej jak dla mnie nie ma sensu ich męczyć w trakcie zaśnięcia ;)

ja kupiłam tą tanią spacerówkę Vivi-którą Wam pokazywałam.... jeszce nią nie jeżdziłam bo zimno się zrobił, a że ja chora o nie wchodziłam z Maksem na spacery... moze jutro albo we wtorek juz sie do niej przeniose, bo mimo, ze mam duża gondole i Mas sie miesci to za cholerke nie chce w niej leżec:-D

generalnie taka leciutka- to akurat super- tylko momentami mi sie wydawalo ze tandetna.. no ale czego chceic za 300 zl...:eek:;-) poza tym na pewno lepsza niz parasolka:tak:

jedyny minus- brak regulacji podnóżka- ale ze ja zazwyczaj w dluzsze trasy sie wybiream samochodem, a wóek służy tylko do celów rekreacyjnych-czyt krótkich spacerków;-) to a tak mi to nie przeszkadza....

wogóle to mam bzika na punkcie Quinny Buzz i Zapp- czarny- limitowana edycja..... ohhhh pomarzyc mozna:-D:-D no ale design tego który kupilam jest bardzo podobny;-) generalnie on wzorowany na quinny Zapp ;-)

Ostatnia edycja:
moja spacerówka nie jest parasolką... jest wygodna, przestronna, ma regulowany podnóżek, regulowane oparcie, Zośka jeździ w niej zawinięta w kocyk i jeszcze używam dodatkowego okrycia które powoduje, że jest zakryta po nos :) zawsze wyciągam ją cieplutką ze środeczka...

reklama
wogóle to mam bzika na punkcie Quinny Buzz i Zapp- czarny- limitowana edycja..... ohhhh pomarzyc mozna:-D:-D no ale design tego który kupilam jest bardzo podobny;-) generalnie on wzorowany na quinny Zapp ;-)
Medeuska dzisiaj przy mnie kolezanka sprzedawala swoiego Quinny Buzz'a. Tez mialam na niego chrapke ale jak mi pokazala jaki ten wozek jest niestabilny to az sie zdziwilam..Jej coreczka ma teraz 7 m-cy i jest bardzo ruchliwa wiec jak szly na spacer a mala zaczynala wierzgac nozkami to caly wozek trzasl sie - jakby sie mial rozsypac. Az sie zdziwilam ze taki "rozklekotany" bo to jednak drogi sprzet.. To tak na pocieszke;)

Do góry