reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Normalnie jak te sukienunie oglądam to marzy mi się córcia jeszcze :)

Nasz Filipek dostał pod choinkę taki samochodzik. Był schowany, a dziś go wyciągnęłam i chciałam mu złożyć a tu patrzę a to od 9 miesięcy. Napaliłam się jak nie wiem co :) Przejrzałam instrukcję, obrazki i rzeczywiście siedzonko jest twarde, dla dzieciaczka, który już siedzi mocno, więc niestety pudło muszę odnieść ale na jesień będzie jak znalazł, a jest do 36 miesięcy ;-)

Załączniki

• CHIC..jpg
    CHIC..jpg
    35 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
reklama
Ja dziś kupiłam małej taki niekapek, ale to raczej butelka z rączką niż kubek. Z Nuby , coś podobnego do tego z linka tylko mój jest od 4 mca , bo identycznego nie widze na allegro. Będe ją uczyła trzymać butle a potem taki prawdziwy kubek-niekapek kupie
NUBY Super kubeczek niekapek 300ml (933548640) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
I jeszcze ten gryzak na dziąsła, ciekawe czy załapie o co chodzi
Tommee Tippee GRYZAK DZIĄSEŁKO GUMMY 1szt. (917355203) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

a my zakupiliśmy kubek niekapek tommy teepe i się uczymy pić, na razie przegotowaną wodę mineralną, bo przy tym zapaleniu oskrzeli Igi musi dużo pić więc troszkę próbuję go dopajać. mna razie mu się podoba i nawet trochę pije.

Ostatnia edycja:
J@god@ mi podobał się jeden TT i go kupie jak Julka skończy 6 miesięcy ( tak na opakowaniu napisali), bardzo ładny.

A w sklepie postanowiłam obejrzeć spacerówki-parasolki, jak ja to mówie do sklepu na zakupy , takie super lekkie i składane i natknęłam się na nową linie x-landera i tak mi się spodobały, że już wybrałam , chce właśnie ten wózek. Jeszcze nie widziałam tak lekkiego wózka, jak piórko, po prostu super . Tylko nie wiem czy kolor energy-malinowy czy limonka. Zastanawiam się jeszcze . Teraz też jeżdze spacerówką x-lander XT i super sie sprawdza.

X-lander XS dino.sklep.pl

Wózek X-lander XS spacerówka kolory 2010 - dostawa gratis - 449.00<span class=notranslate> zł</span> : dino sklep dla dzieci: wózki, foteliki, meble, pokoje dziecięce

dentico 29- Asia tez ma ten gryzak, wypycha do językiem, ale jak ja swędzą dziąsła i jej trzymam to jest wniebowzięta, wkładam tez do lodówki żeby był zimny. Wózek wygląda naprawdę super, najważniejsze żeby sie sprawdził i był wygodny;-):-D

J@god@ mi podobał się jeden TT i go kupie jak Julka skończy 6 miesięcy ( tak na opakowaniu napisali), bardzo ładny.

A w sklepie postanowiłam obejrzeć spacerówki-parasolki, jak ja to mówie do sklepu na zakupy , takie super lekkie i składane i natknęłam się na nową linie x-landera i tak mi się spodobały, że już wybrałam , chce właśnie ten wózek. Jeszcze nie widziałam tak lekkiego wózka, jak piórko, po prostu super . Tylko nie wiem czy kolor energy-malinowy czy limonka. Zastanawiam się jeszcze . Teraz też jeżdze spacerówką x-lander XT i super sie sprawdza.

X-lander XS dino.sklep.pl

Wózek X-lander XS spacerówka kolory 2010 - dostawa gratis - 449.00<span class=notranslate> zł</span> : dino sklep dla dzieci: wózki, foteliki, meble, pokoje dziecięce
ten wózek dla mnie wygląda identyko jak cybex... ale cybex ma fajniejsze kółka... jak mam być szczera to wózek funkcjonalny ale nie podoba mi się... po xlanderze spodziewałam się czegoś lepszego... może na żywo ładniej wygląda :)

Ja dziś kupiłam małej taki niekapek, ale to raczej butelka z rączką niż kubek. Z Nuby , coś podobnego do tego z linka tylko mój jest od 4 mca , bo identycznego nie widze na allegro. Będe ją uczyła trzymać butle a potem taki prawdziwy kubek-niekapek kupie
NUBY Super kubeczek niekapek 300ml (933548640) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
I jeszcze ten gryzak na dziąsła, ciekawe czy załapie o co chodzi
Tommee Tippee GRYZAK DZIĄSEŁKO GUMMY 1szt. (917355203) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

ja też mam ten gryzaczek i Zośka go lubi :)

Catedra nasza specjalistko od wózków, napisz co myslisz o tych

..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: Cam wózek spacerowy PORTOFINO>
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: DOT. z pałąkiem i osłonką na nóżki

mi bardzo podoba się delti, widziłam go na żywo i jestem prawie zdecydowana. Niestety nie mogę nigdzie znaleźć opini o nim bo dopiero wszedł na rynek.
obydwa mają wszystko czego trzeba oczekiwać po spacerówce...różnią się szczegółami o gustach się nie dyskutuje...

zerknij jeszcze na te widziałam na żywo REWELACYJNE

wózek CONECO Baby Point Sprint +pokrowiec+folia (931186156) - Aukcje internetowe Allegro
ZIMOWA spacerówka SPRINT 2010 + 3 x GRATIS (933400488) - Aukcje internetowe Allegro

podobne do tych co Ci się podobają i podobne cenowo

w deltimie ten kosz jest dziwny... ciężko z niego się będzie wyciągać cokolwiek i wsadzać

reklama
Hej dziewczyny!(Catedra:-D) Mam mozliwosc kupic taki wozek Britax buggy debenham Ipswich prams strollers for sale za £20. To Britax. W swietnej kondycji,rozklada sie do pozycji pollezacej, odpowiedni do 5-go roku zycia dziecka. Pan nie byl w stanie okreslic jaki to rodzaj Britaxa. Jesli ktoras z Was widziala podobny czy oplaca sie go kupic i czy jest ciezki. Mam nadzieje ze ktos "go" rozpozna:-p:tak:;-)

Do góry